Pinterest deelt 6 outdoor designtrends gebaseerd op zoekopdrachten van pinners

DTC bedrijf Article heeft de handen ineen geslagen met Pinterest om zes belangrijke outdoor en design trends aan te bieden die je deze zomer kunt verwachten.

  1. Ten eerste zijn zoekopdrachten naar achtertuin patio ontwerpen 13 keer gestegen en buiten lantaarn idee├źn zijn 3 keer gestegen op de Pinterest site. Volgens de trendonderzoekers van Pinterest wordt het dit jaar 'helemaal te gek met de buiteninrichting'.
  2. Veel buitenmeubilair is gemaakt van rotan, dat niet goed tegen de elementen bestand is, aldus de Pinterest trendgoeroes. Ze raden synthetisch vlechtwerk aan, dat een langere levensduur heeft. Sinds 2021 zijn zoekopdrachten naar 'patio ideas on a budget' vier keer zo groot geworden.
  3. Als het op kleur aankomt, zijn warme tinten zoals oranje, mosterd en terracotta 'on trend' omdat mensen op zoek zijn naar meer levendige tinten, volgens de Pinterest trendwatchers, die zeiden dat zoekopdrachten naar buitenmeubilair in verwarmde tinten dit jaar een stijging hebben gezien met een 6-voudige stijging van zoekopdrachten naar 'oranje patio decor'.
  4. Grotere buitenmeubelen zijn ook in de trend, volgens de experts van Pinterest, waaronder banken met diepe zithoeken, verzonken lounges en ligbedden voor buiten. Zoeken naar 'relax patio meubilair' zag een 4,5-voudige stijging sinds vorig jaar.
  5. En, mensen negeren de vloer niet, zoekopdrachten naar outdoor vloerkleden zijn 20 keer toegenomen sinds vorig jaar, omdat vloerkleden vaak structuur kunnen toevoegen aan de ruimte zonder de ruimte af te sluiten.
  6. Veel decorateurs raden aan om de ruimte af te maken met een grote plant in pot. Zoekopdrachten naar 'grote potten voor buitenplanten' zijn dit jaar 7,8 keer zo groot geworden.

Om deze trends te bepalen, bekeek Pinterest zijn wereldwijde interne zoekgegevens en vergeleek de periodes tussen 5 februari en 6 maart 2021 met de periode tussen 5 februari en 6 maart 2022.


Pin die tevoorschijn komt bij het zoekwoord 'patio ideas on a budget'.

Bron: furnituretoday.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven