Nieuwe vrijstaande wastafel wordt gekenmerkt door royale rand met opbergmeubel

De nieuwe vrijstaande wastafel ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano wordt omarmd door een opbergelement met kronkelende vormen.

Een micro-sculptuur met essentiële vormen: Ceramica Cielo presenteert de nieuwe vrijstaande wastafel Tiberio, ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano.

De vrijstaande wastafel Tiberio combineert stilistische samenhang met functionele consistentie: het resultaat is een verfijnd vrijstaand systeem, bestaande uit een handige wastafel gekenmerkt door een royale rand die geleidelijk taps toeloopt en een opbergmeubel uitgerust met drie grote, gedeeltelijk blootgestelde planken, waardoor een dynamisch samenspel van volle en lege ruimtes ontstaat.

Tiberio wordt gekenmerkt door een ovaalvormige wastafel omarmd door een kronkelende curve in gelakt hout of houtfineer, die hem tegelijkertijd ondersteunt en fungeert als een praktisch opbergelement.

Een dialoog tussen keramiek en hout die aanleiding geeft tot verschillende interpretaties van één enkel model, verenigd door dezelfde esthetische visie en hetzelfde vermogen om het keramische materiaal op een eigentijdse manier te herinterpreteren.

De configuratiemogelijkheden zijn in feite talrijk dankzij de combinatie tussen de afwerkingen van de keramische wastafel - verkrijgbaar in de exclusieve kleurenpaletten "Terre" en "Acque di Cielo" - en die van het elegante gelakte houten opbergmeubel, verkrijgbaar in vele kleuren of in de 5 houtessenties - Eucalyptus, Natuurlijk Eiken, gebleekt, Grijs en Zwart.

Met zijn kleine afmetingen (56x48x84h cm) is de vrijstaande Tiberio-wastafel de ideale oplossing voor woon- en projectbadkamers met beperkte ruimte.

Dit nieuwe project, een verrijking van de iconische I Catini collectie, werd gepresenteerd op Salone Internazionale del Bagno tijdens de Milano Design Week 2022.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven