Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethnicraft laat de finesse van verticaliteit zien in nieuwe koffie- en bijzettafels

Ethnicrafts selectie koffie- en bijzettafels zet ons interieur smaakvol op stelten. Een reeks ontwerpen met rijzige, vederlichte frames die de handgemaakte tafelbladen bovenop elegant laat zweven. Voor een organische of eerder architecturale toets laat Ethnicraft de slanke onderstellen vertrekken vanuit een ronde of hoekige basis. Breng lucht in je interieur met verfijnde functionaliteit.



Haaks handwerk
De Pentagon-reeks is een wandeling langs vierkante en rechthoekige ontwerpen, gekenmerkt door een onderstel met middenpoot. De voorzijde van de console wordt op zodanige manier opengelaten om niet alleen een ruimtelijk perspectief te creĆ«ren, maar ook om het minder diepe onderste blad voldoende steun te bieden. De nesting salontafels schuiven dan weer gezellig en ongehinderd in elkaar. Ingenieus design dat afgewerkt wordt met een tafelblad uit geoxideerde minerale poeders. Elke tafel kent een uniek spel van kleuren en texturen van de hand van Ethnicrafts eigen meestervaklui.



Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com

Publicatiedatum: