20 & 21 juni in Almere

Henk Schram Meubelen B.V. viert 30-jarig jubileum met feestelijke huisshow

Deze maand viert HSM haar 30e verjaardag. In 1992 begon Henk Schram met de distributie van spiegels. Inmiddels biedt de groothandel meer dan 1500 producten in verschillende categorieën aan, die zij met trots de HSM Collection noemen.

In september vorig jaar is HSM verhuisd naar een nieuw pand in Almere. Het pand biedt meer ruimte, waar onder andere een prachtige nieuwe showroom van 600m2 is gerealiseerd. ‘’Met de verhuizing naar het nieuwe pand hebben wij een grote stap in onze groeiambitie gezet en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn’’, vertelt Bas van Dongen van Henk Schram Meubelen.

Daarnaast heeft HSM er de laatste jaren stevig in geïnvesteerd om informatie over de collectie zo goed mogelijk beschikbaar te stellen voor de klanten. ‘’Afgelopen tijd zijn we continu bezig geweest om onze website te optimaliseren. Een recente ontwikkeling is dat we de informatie over onze voorraad hebben uitgebreid. Onze klant kan nu per product niet alleen zien of het op voorraad is, maar ook wat de geschatte leverweek is die wij doorkrijgen van onze leveranciers. Het product kan vanaf dat moment ook alvast besteld worden. Alle informatie die wij hebben, heeft de klant ook. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten de consument zo goed mogelijk kunnen bedienen.’’, aldus Bas van Dongen.

‘’Met veel plezier kijken wij terug op de afgelopen 30 jaar. We zijn trots op het prachtige merk dat HSM Collection is geworden’’, aldus Henk Schram van Henk Schram meubelen. “ De transitie van de distributie van spiegels naar een groothandel voor een complete wooninrichting is iets waar wij met recht trots op mogen zijn. Ook in de toekomst mag de klant van ons verwachten dat wij met HSM Collection een draai blijven geven aan uniek en eigentijds wonen”.

Het 30-jarig jubileum is reden voor een feestje! Om het jubileum te vieren organiseren wij op maandag 20 en dinsdag 21 juni een feestelijke huisshow in onze showroom in Almere. Uiteraard hebben we weer een mooie nieuwe collectie die wij zullen presenteren en profiteert onze klant tijdens de huisshow van exclusieve kortingen. Daarnaast zorgen we voor een lekkere BBQ en proosten we met onze klanten op de samenwerking in ons eigen Bruin Café. Wij hebben er zin in!’’.

De huisshow van HSM vindt plaats op maandag 20 en dinsdag 21 juni van 10.00 tot 18.00 uur in de showroom in Almere. Meer informatie vindt je hier


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven