Mars & More heeft een vernieuwde homepage

'Gebruiksvriendelijkheid en een betere shopbeleving voor de klant'

Mars & More streeft er voortdurend naar om het gebruiksgemak van de webshop te optimaliseren. De website heeft afgelopen week een make-over gekregen. Klanten en bezoekers van de webshop kunnen nu gemakkelijker producten vinden door middel van de nieuwe navigatiestructuur en de filterbalk. De homepage is in een nieuw jasje gestoken wat gelijk een frisse en sfeervolle uitstraling geeft.

Sfeervolle homepage
Producten van je keuze zijn sneller te vinden, door de verrijkte homepage. De productcategorieën van Mars & More zijn onderverdeeld in 9 tegels. Die door de inspirerende sfeerbeelden snel te bereiken zijn. Dit vergemakkelijkt het zoekgemak voor hun klanten en zorgt ervoor dat zij snel bij de producten zijn die ze zoeken in de webshop. Waar in het verleden artikelen nog te vinden waren in verschillende productgroepen is nu gekozen dat elk artikel in één categorie voorkomt. Dit maakt het gemakkelijker om een product te bestellen en af te rekenen.

Online lookbook
De mediabox van Mars & More heeft ook een prominente plek gekregen op de vernieuwde homepage. Dit is een online lookbook dat speciaal voor de klanten van Mars & More is samengesteld. In het lookbook zijn diverse hoge resolutie sfeerfoto’s van de collectie te vinden om de klanten te inspireren en de Mars & More sfeer over te brengen. Deze foto’s zijn gemaakt door de eigen styling crew en fotografen van Mars & More. De beelden kunnen via het persoonlijke account worden gedownload en kan iedere klant gebruiken voor hun eigen marketing uitingen.De fotografen van Mars & More zijn constant op zoek naar inspirerende fotoshoot locaties. De foto’s worden dan ook op unieke locaties gemaakt, zowel binnen als buiten. Hierbij wordt de visie van Mars & More: de natuur terughalen in het dagelijks leven van de klant, nagestreefd. Op basis van deze visie worden de locaties gekozen.

Service naar onze klanten toe
Door de vernieuwingen die in de homepage zijn doorgevoerd, is Mars & More naar een andere service level gegaan, een verbeterde gebruikersgemak.
De vernieuwde homepage en navigatiestructuur sluit aan op hun kracht, waar service naar de klanten voorop staat. Tevens zijn zij elke werkdag bereikbaar via de binnendienst en staan zij open voor elke vraag die de klanten hebben.

Mars & More
Mars & More is de groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat we trendsettend zijn, vernieuwen we onze collectie voortdurend. In de collecties vind je de missie van Mars & More terug: de natuur terugbrengen in het dagelijks leven van de consument. Het assortiment bestaat uit met zorg geselecteerde producten met eigen ontwerpen.

De uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor alleen retailers bij de Cash & Carry vestigingen. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en tevens te bestellen via de webshop; www.marsmore.nl.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30‑32
8013 PM Zwolle
Facebook | LinkedIn | Instagram 
www.marsmore.nl      
sales@marsmore.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven