Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NIA Academie houdt op verschillende plekken gratis proeflessen en informatiesessies

Wil je je ontwikkelen op het gebied van interieurstyling en interieurontwerp? NIA Academie is een opleidingsinstituut dat is opgericht door interieurontwerpers en inmiddels is uitgegroeid tot specialist op het gebied van interieuronderwijs. Zowel starters als ervaren interieurprofessionals kunnen bij NIA terecht voor opleidingen en cursussen op hbo-niveau.



NIA Academie
Ben jij je nog aan het oriƫnteren op een geschikte opleiding Interieurstyling en Interieur Ontwerpen? NIA Academie organiseert in de maand juni op verschillende plekken in het land gratis proeflessen en informatiesessies.

Proefles
Je krijgt tijdens de proefles uitgebreide informatie over de interieuropleidingen en je maakt kennis met vakdocenten en nieuwe medestudenten. Bij een proefles ga je meteen aan de slag met twee oefenopdrachten. Je maakt een moodboard en een indeling voor een woning en daarmee proef je direct het verschil tussen de vakgebieden styling en ontwerpen. Een proefles of infobijeenkomst is gratis en vrijblijvend, de vakopleidingen van NIA Academie starten weer vanaf oktober.

Meld je hier aan voor een proefles of informatiebijeenkomst.

Meer informatie:
NIA Academie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
06 41397915
www.nia-academie.nl

Publicatiedatum: