Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

NIA Academie houdt op verschillende plekken gratis proeflessen en informatiesessies

Wil je je ontwikkelen op het gebied van interieurstyling en interieurontwerp? NIA Academie is een opleidingsinstituut dat is opgericht door interieurontwerpers en inmiddels is uitgegroeid tot specialist op het gebied van interieuronderwijs. Zowel starters als ervaren interieurprofessionals kunnen bij NIA terecht voor opleidingen en cursussen op hbo-niveau.NIA Academie
Ben jij je nog aan het oriƫnteren op een geschikte opleiding Interieurstyling en Interieur Ontwerpen? NIA Academie organiseert in de maand juni op verschillende plekken in het land gratis proeflessen en informatiesessies.

Proefles
Je krijgt tijdens de proefles uitgebreide informatie over de interieuropleidingen en je maakt kennis met vakdocenten en nieuwe medestudenten. Bij een proefles ga je meteen aan de slag met twee oefenopdrachten. Je maakt een moodboard en een indeling voor een woning en daarmee proef je direct het verschil tussen de vakgebieden styling en ontwerpen. Een proefles of infobijeenkomst is gratis en vrijblijvend, de vakopleidingen van NIA Academie starten weer vanaf oktober.

Meld je hier aan voor een proefles of informatiebijeenkomst.

Meer informatie:
NIA Academie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
06 41397915
www.nia-academie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven