Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belangrijke veiligheidswaarschuwing en terugroepactie espressomaker

IKEA roept de METALLISK espressomaker voor kookplaat met roestvrijstalen veiligheidsventiel en datumstempels van 2040 tot en met 2204 (jjww) terug. Er is een verhoogd risico op openbarsten bij gebruik - met mogelijk brandwonden als gevolg. Klanten wordt verzocht dit product niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde IKEA vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug.

Veiligheid heeft bij IKEA de allerhoogste prioriteit. Om productveiligheid te garanderen, zijn alle IKEA producten getest en voldoen deze aan de geldende normen en wetgeving. Desondanks zijn er meldingen binnengekomen over het openbarsten van de espressomaker bij het gebruik ervan. Het gaat enkel om de producten met een roestvrijstalen veiligheidsventiel (zilvergrijs van kleur) met artikelnummer 703.602.25 en datumstempels van 2040 tot en met 2204. Andere espressomakers vallen niet onder deze terugroepactie.

IKEA roept klanten in het bezit van de espressomaker op om het product terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen het volledige aankoopbedrag terug. Er is geen kassabon of ander aankoopbewijs nodig.

IKEA verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met IKEA via het telefoonnummer 050 711 1267 of IKEA.nl raadplegen.

Bron: IKEA

Publicatiedatum: