Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deze webshop is verkozen tot Next Hippest Shop

De ‘Next Hippest Shop 2022’ is weer uitgereikt aan een webshop die valt in de categorie 'small business & startup webshops.'

De geurbelevenis webwinkel, met een unieke eigen lijn in duurzame geurkaarsen en geurstokjes, was favoriet bij het publiek en de jury. Geurzussies wist hiermee de felbegeerde titel te pakken en mag zich een jaar lang de hipste webshop van Nederland en België noemen.



Geurbelevenis met een chique uitstraling
De webshop van de Rotterdamse Geurzussies ademt een totale geurbelevenis. Onder het eigen label Geurzussies biedt deze home & cadeau webshop een uniek assortiment geurproducten voor in huis. De jury was lovend over deze nieuwe webshop die pas zes maanden geleden haar deuren opende: "Alles aan deze site klopt, de look & feel in zwart en goudtinten wordt overal consequent doorgevoerd waardoor de sfeer overal goed wordt neergezet. Je kunt de geursensatie bijna ruiken vanaf je beeldscherm!"

Duurzaam, vegan & cruelty free
Het is goed te zien dat de Geurzussies veel liefde in hun producten, hun shop én in de branding van eigen label en webshop steken. De gehele collectie geurproducten wordt in eigen atelier met de hand gemaakt van duurzame ingrediënten, die ook nog eens vegan en cruelty free zijn.

Webshop met een Rotterdamse twist
De Rotterdamse zussen Chantal & Kitty liepen beiden al langer rond met het idee om voor zichzelf te beginnen. Dus waarom niet hun krachten en creativiteit samen bundelen in hun ondernemersavontuur? Ze zijn allebei gek op alles wat te maken heeft met geurkaarsen en geurstokjes. Eigenlijk gewoon alles wat je huis lekker laat geuren. Maar het moest wel duurzaam zijn en de geur moest vooral lekker lang blijven hangen! Zo ontstond de naam ‘De Geurzussies’ en kregen de handgemaakte producten een lekkere Rotterdamse naam zoals geurkaarsies, geurstokkies, waxies, waxbranders, buitenkaarsies, cadeauplankies & voordeelpakkie.

Next Hippest Shop 2022 Awards
Geurzussies werd als hipste shop gekozen uit ruim 55 genomineerde webshops die stuk voor stuk zorgvuldig zijn geselecteerd op look & feel, originaliteit, hipheid, én duurzaamheid. Per shopcategorie werden er drie Next Hippest Shop 2022 Awards uitgereikt. De Fashion Award ging naar marjoleinelisabeth.nl, het label met een focus op duurzaamheid en draagcomfort. Genomineerde lifestyle webshop lievick.com, hippe handgemaakte bowls voor huisdieren, kreeg de Lifestyle Award uitgereikt. Baby & kids webshop lieloco.nl, unieke kraamcadeautjes en musthaves, ontving de Kids Award van HippeShops.

Hip & Safe shopadresjes
De Next Hippest Shop Webshopverkiezing wordt sinds 2010 georganiseerd door HippeShops.nl, dé online shopping blog van Nederland en België. Het goed bezochte webwinkelplatform trekt dagelijks duizenden bezoekers en biedt een exclusieve selectie hip & safe shopadresjes die nog niet door de grote massa zijn ontdekt. De bloggers van HippeShops.nl delen elke dag opnieuw de leukste vondsten van het web en laten je kennismaken met de hippe shopping & lifestyle trends.

Meer informatie:
Geurzussies
www.geurzussies.nl

Publicatiedatum: