Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nicole Uniquole omringt zichzelf zeven dagen per week met schoonheid

"Alles wat ik doe, doe ik uit liefhebberij. Ik omring mezelf zeven dagen per week met schoonheid. Ik neem ook alleen opdrachten aan waarin ik die vrijheid voel." Dast zegt Nicole Uniquole in een interview met het FD. Zij is de vrouw achter het Nederlandse paviljoen op de grootste designbeurs ter wereld, de Salone del Mobile in Milaan, die gisteren (7 juni) van start is gegaan.

Het FD meldt dat het haar eigen initiatief was. 'Ze vond het zonde dat Nederlandse ontwerpers, die onder de noemer Dutch Design in de markt worden gezet, niet beter zichtbaar waren in Milaan. Ze waren er wel, maar versnipperd over de stad. Na vijf jaar zoeken huurde ze in 2016 de volgens eigen zeggen perfecte locatie af: het negentiende-eeuwse Palazzo Francesco Turati. Met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken presenteerde ze het werk van 120 Nederlanders in de klassieke zalen van het stadspaleis.

Lees hier het volledige artikel.

Publicatiedatum: