Artifort lanceert twee nieuwe designs

Artifort lanceert twee nieuwe designs tijdens de meubelbeurzen Salone del Mobile in Milaan en Design District in Rotterdam: Moon en Compass. Internationaal geroemde ontwerpers Patrick Norguet en Mike&Maaike werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2022.Moon
Met Moon geeft ontwerper Patrick Norguet uitdrukking aan het idee van comfort, kunst en een vooruitstrevend karakter. Moon is een uitnodigende hoge fauteuil die direct opvalt in de ruimte. Het ontwerp refereert naar het fenomeen van gewichtloosheid en heeft een imposante, attractieve vormtaal op een delicaat, kleurrijk onderstel.

Ontwerper Patrick Norguet: "Moon is een uitnodiging tot ontspanning. Ik vind het leuk wanneer er in een ruimte imposante objecten staan die direct uitnodigen tot comfort. Deze visuele uitnodiging moet uiteraard worden waargemaakt met een ergonomische zitervaring. In het ontwikkelproces van Moon hebben we dit comfort met veel verfijning naar het hoogste niveau gebracht. Dat maakt een fauteuil echt tijdloos. Ik houd ervan als een nieuw design voor de trends durft uit te lopen. Voor Moon besteedde ik veel tijd aan het zoeken naar het juiste ontwerp, de vorm en balans die leidde tot dit unieke product, waardoor deze fauteuil een toekomstige klassieker kan worden."Compass 
Artifort Compass bijzettafels zijn eenvoudige, elegante sofa companions van hout die zitruimtes verbeteren en zich op natuurlijke wijze aanpassen aan onze flexibele levensstijl. De bank is een plek voor vele activiteiten, van loungen met een kop thee en een boek tot een film kijken, gasten bedienen, een reis plannen of deelnemen aan een vergadering. Compass vergroot het comfort van al deze activiteiten en biedt het perfecte oppervlak voor een drankje of de perfecte positie voor een laptop.

Compass werkt perfect samen met Artifort banken en stoelen en is verkrijgbaar in de houtafwerkingen van Artifort. Compass tafels zijn er in twee hoogtes: de hoogte van 57 cm is een aanvulling op de lounge fauteuils en de hoogte van 65 cm past op banken en fauteuils met een actieve zit.

Meer informatie:
Artifort
www.artifort.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven