Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedding House en Moooi gaan samenwerken voor Moooi Bedding

Een samenwerking tussen Bedding House - expert in bedtextiel - en lifestyle merk Moooi resulteerde in een beddengoedcollectie. Geïnspireerd door Moooi's Museum of Extinct Animals, ontwikkelden Bedding House en Moooi's ontwerpteams een beddengoedcollectie gemaakt van materialen zoals zijde, wol en duurzaam katoensatijn.

De beddengoedcollectie 2022 bestaat uit acht dekbedovertrekken, een sprei, een siersjaal en sierkussens in verschillende maten. De beddengoedcollectie van Moooi Extinct Animal wordt vanaf de zomer van 2022 in landen over de hele wereld verkocht bij geselecteerde retailers en online winkels. 


Henriëtte van Beynum (Bedding House) en Robin Bevers (Moooi).

Henriëtte van Beynum, Managing Director van Bedding House zegt: “Het merk Moooi voegt een nieuwe dimensie toe aan de merkenportfolio van Bedding House. Moooi staat voor uniciteit, kwaliteit en schoonheid. We zijn vereerd om met het merk Moooi samen te werken en zijn toegewijd om dit te vertalen naar buitengewone textielcollecties voor consumenten over de hele wereld."



Ook Robin Bevers, CEO Moooi, is blij met de samenwerking: "De lancering van onze eerste beddengoedcollectie is een ongelooflijk spannende stap voor Moooi. We kunnen niet wachten om de wereld de Extinct Animal beddengoedcollectie te laten zien, de toch al tactiele wereld van Moooi uit te breiden en naar je slaapkamers te brengen."

De allereerste beddengoedcollectie van Moooi wordt gepresenteerd op Salone del Mobile. Bezoek Moooi op Salone dei Tessuti, Via S. Gregorio, 29, 20124, Milaan, Italië.

Meer informatie:
Bedding House
www.beddinghouse.com

Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: