Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Gira komt met 'kleine kunstwerkjes aan de muur'

Het schakelprogramma Gira esprit is meer dan alleen een schakelaar. Deze schakelaars zijn geen hinderlijk object op de wand maar zetten verfijnde accenten in ieder interieur in de kleur of materiaal dat past in de omgeving. Dit komt zowel door de heldere vorm van de frames als door de buitengewone verscheidenheid aan materialen die voor de oppervlakken zijn gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een heldere designtaal. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Gira Esprit toont stijlvol hoogwaardige oppervlakken van echte materialen. Schakelaars en frames in diverse varianten van glas, diverse metaaldessins en de unieke combinatie van linoleum en multiplex fascineren bouwers en architecten. Naast aluminium licht goud en roestvrij staal geborsteld zijn er versies in aluminium, aluminium zwart en aluminium bruin evenals chroom verkrijgbaar.Linoleummultiplex
De variant in linoleummultiplex biedt Gira is vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen. De linoleumoppervlakken zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: antraciet, blauw, donkerbruin, lichtbruin, rood en lichtgrijs. Het linoleum is aangebracht op een frame gemaakt van multiplex panelen - dunne lagen fineer kruislings gerangschikt, gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen in Europa met FSC- of PEFC-certificering. Het linoleumoppervlak bestaat uit natuurlijke en voor 80% zelfs hernieuwbare grondstoffen. Deze omvatten lijnzaadolie, boomhars, kurk, houtmeel en kalksteenpoeder.Inrichtingstrend
Met Esprit Bronze volgt Gira de huidige inrichtingstrend, die steunt op warme tinten die er toch elegant en exclusief uitzien. De metaalachtige indruk zorgt voor een unieke maar tijdloos stijlvolle uitstraling. Het frame is gemaakt van RVS en heeft een flinterdunne maar uiterst robuuste PVD bronzen coating.

Het Gira Esprit programma kan worden gecombineerd met meer dan 300 basiselementen uit het Gira System 55 - het aanbod reikt van de eenvoudige lichtschakelaar via de Gira inbouwradio tot de tastsensor voor de sfeersturing in het slimme huis.

Meer informatie:
Gira
www.gira.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven