Verschillende interieurbedrijven te koop

Er staan momenteel verschillende retailondernemingen, die actief zijn in de interieurbranche, te koop. Dat melden de bedrijfsadviseurs van INretail die ondernemingen helpen met de verkoop. Het gaat om een meubelspeciaalzaak, twee woningtextielondernemingen en een keuken & badkamerspeciaalzaak.Meubelspeciaalzaak
De meubelspeciaalzaak is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf heeft <5 medewerkers, een omzet van € 500.000 - € 1.000.000 en heeft een compleet aanbod op het gebied van design meubels en verlichting en stoffering. Het bedrijf bestaat al 25 jaar en is bekend in de regio. De onderneming onderscheidt zich doordat er altijd is geïnvesteerd in groei en modernisering. De locatie is zonder meer als goed te omschrijven.   

Textielonderneming / slaap-speciaalzaak
Woningtextielonderneming / slaap-speciaalzaak is gevestigd in de regio Roermond. Het bedrijf heeft 10 tot 25 medewerkers en een omzet van € 1.000.000 - € 2.500.000. De onderneming heeft een compleet aanbod op het gebied van woningtextiel en slapen. Het merkenaanbod bestaat uit sterke merken in het midden tot midden hoog segment. Het bedrijf werkt voornamelijk met eigen personeel, zodat een hoge kwaliteit van dienstverlening gegarandeerd is.

Woningtextielonderneming
Tevens staat er nog een woningtextielonderneming te koop in Drenthe. Het bedrijf is nog in de groeiende fase, heeft <5 medewerkers en een resultaat voor belasting van € 0 - € 100.000. De onderneming richt zich op de woningtextielmarkt en heeft een totaalaanbod op het gebied van vloeren, wandbekleding en raambekleding. Buitenzonwering maakt geen onderdeel uit van de collectie. 

Badkamerspeciaalzaak
Ten slotte staat er een keuken en badkamerspeciaalzaak te koop in centrum van een toeristische vestigingsplaats in Friesland. Ook deze winkel heeft <5 medewerkers in dienst en een omzet van € 100.000 - € 250.000. De onderneming biedt een compleet aanbod keukens en badkamers in diverse stijlen in het midden en midden hoog segment en levering van tegels laminaat en PVC.

Bron: INretail


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven