Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falper presenteert Small Living Kitchens

Falper presenteert Small Living Kitchens™, een nieuw concept, exclusief gepatenteerd door het merk, dat een revolutie teweegbrengt in de beleving van de keuken in kleine, prestigieuze woningen.

Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie van superieure, luxe badmeubelen, breidt zijn knowhow en geraffineerde ontwerpen uit naar een nieuwe ruimte in huis, de keuken.

Klein, prestigieus, gezellig: Small Living Kitchens™ is een totaal nieuw concept dat de hoge normen en gezellige lay-out van grote keukens handhaaft in voorheen ondenkbare compacte ruimtes van slechts 2,5 vierkante meter. Displays creëren een geraffineerde keukenruimte die moeiteloos overgaat in geraffineerde woonruimtes en suite-hotels: Falper keukens staan synoniem voor exclusiviteit, design en samenstellingsgemak.

Small Living Kitchens™ is een keukensysteem met een rationeel, eenvoudig ontwerp, dat bestaat uit een paar essentiële elementen - eilanden, opbergmeubelen en hoge kasten - die oneindig kunnen worden gecombineerd.

De nieuwe harmonie van grootte, esthetiek en functie tussen de elementen is gemakkelijk te herkennen in lay-outs die het symbool zijn van Small Living Kitchens™.
Eilanden, kasten en hoge kasten, ontworpen door Andrea Federici, zijn gerangschikt volgens een principe van rationeel design dat afgewerkte elementen combineert en ze op een eenvoudige manier in de ruimte positioneert, zoals meubels in de woonkamer, zonder de noodzaak van complexe maatoplossingen.

"Falper Small Living Kitchens™ is een uniek en compleet nieuw systeem om een keuken te integreren in prestigieuze maar kleine appartementen. Een mogelijkheid die tot op heden nog nooit beschikbaar is geweest. We zijn erin geslaagd om het concept dat we duidelijk voor ogen hadden te integreren met de eisen die aan een keuken worden gesteld, en dat alles met de esthetiek, de zorgvuldigheid en het prestige die kenmerkend zijn voor Falper", aldus
Luca Fallavena, AD Falper

Hoge technologische normen, een sterke identiteit en een onmiskenbaar, herkenbaar design, exclusieve materialen en afwerkingen en absolute aandacht voor detail: Small Living Kitchens™ zijn synoniem voor compromisloze kwaliteit: Groot leven in een kleine ruimte.

Meer informatie:
Falper
www.intercodam.com

Publicatiedatum: