Leon Hamers van dé kastaccessoires-specialist: ''Wij bieden grootste aanbod van Nederland''

Indoor Products is naar eigen zeggen dé specialist in kastaccessoires, zowel voor de kastenspecialist, woninginrichter als interieurbouwer en (interieur)architect. Eigenaar Leon Hamers heeft al jaren ervaring in de verkoop van kasten en kastaccessoires en zag dat er een groeiende markt is voor deze specifieke producten. Daarom startte hij destijds een groothandel op, Indoor Products.

Leon Hamers heeft twintig jaar een kastenwinkel gehad, met name gespecialiseerd in maatwerk-kasten. ''Ik heb dus ruime ervaring in de verkoop met kasten en weet precies wat de klant wilt. Er kwamen steeds meer vragen van consument en professionals naar kast accessoires, die er niet altijd waren. En als ze er waren, was dat een heel gering aanbod. Hierdoor ben ik in mijn toenmalige showroom ook accessoires erbij gaan verkopen, specifiek voor kasten. Dit nam op den duur een dusdanig grote vorm aan waardoor ik mijn winkel heb verkocht en vanaf april 2021 mezelf volledig op de kastaccessoires ben gaan focussen.

Naast een webshop voor de consument, wil de ondernemer de zakelijke markt meer gaan aantrekken. ''Onze producten zijn ideaal voor interieurprofessionals als architecten, stylisten en interieurbouwers, die een maatwerk project hebben ontworpen. Wij kunnen namelijk elke accessoire leveren die de klant wenst.''

Een groothandel die enkel is gespecialiseerd in de accessoires van kasten, dat zie je niet zo vaak. En dat maakt Indoor Products volgens Leon zo bijzonder. ''Wij leveren accessoires voor met name kledingkasten en garderobes maar ook voor keuken- en opbergkasten. Van kledingliften en uittrekbare kastspiegels tot inbouw wasmanden en een luxe en exclusieve Milano Luxurious accessoires lijn. Wij hebben het grootste en breedste aanbod dat er is op dit gebied in Nederland en België verkrijgbaar is en kunnen door de grootschalige inkoop uit met name Azië en Spanje tegen zeer concurrerend leveren.


Luxe uittrekbare antraciet sieradenlade. 

Milano Luxurious accessoires
Indoor Products richt zich met name op interieurbouwers en kastenspeciaalzaken. Onlangs is er een speciale lijn op de markt gebracht en wel de Milano Luxurious accessoires-lijn. 

Deze complete lijn accessoires biedt een extra luxe uitstraling van de kledingkast en garderobe. ''Hoe dat er dan uitziet''?, herhaalt Leon de hem gestelde vraag. ''We hebben bijvoorbeeld accessoires in deze collectie die uitgevoerd zijn in antraciet, gecombineerd met mat oranje. Dit geeft echt een 'wauw' effect. De kleuren zijn een hele stijlvolle combinatie en geeft die kast net die luxere uitstraling. 

Zo behoren ook de luxe uittrekbare antraciet / oranje sieradenlade tot de collectie naast een luxe rek draaicarrousel voor hoekkasten. Leon verwacht dat deze collectie goed gaat aanslaan bij de juiste doelgroep, omdat consumenten die een maatwerk kasten willen, al vaak op zoek zijn naar iets speciaals, afgewerkt met luxere materialen en accessoires.


Milano Luxurious accessoires lijn.

Ontwikkelingen 
De groothandel springt in op de huidige ontwikkelingen in de markt en ziet momenteel veel donkere kleuren, als zwart en antraciet. ''Dit is een enorme trend die nog steeds gaande is en die zich nog wel even zal voortzetten. Door oranje hierbij aan toe te voegen, met de Milano Luxurious accessoires-lijn, voegen we net een luxe touch toe. We willen wel iets vernieuwends creëren, naast de standaard en neutrale collecties.''

Veel accessoires die we nu verkopen, verkochten we tien jaar geleden ook al. Deze zijn neutraal en tijdloos. Waar voorheen enkel chroom- en zilveren accessoires werden verkocht, worden er nu steeds meer donkere kleuren toegevoegd. Wij hebben voor ieder wat wils,'' besluit Leon. 

Meer informatie:
Indoor Products
verkoop@indoorproducts.nl 
www.indoorproducts.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven