Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KEK Amsterdam lanceert getekend behang in de stijl van Floor Rieder

Is de muur in de hal toe aan een upgrade of kan je slaapkamer wel een frisse boost gebruiken? Met de nieuwe behangcollectie van KEK Amsterdam kunnen de favoriete bloemen op de muur gehangen worden. Van bonte veldbloemen en kleurrijke rozen tot sierlijke takjes en exotische jungledessins. Met deze prints maak je van een saaie muur in een handomdraai een geweldige blikvanger. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Voor deze behangcollectie is KEK Amsterdam een exclusieve samenwerking aangegaan met bekroond illustrator Floor Rieder. De tijdloze dessins van getekende bloemen, bladeren en takjes komen zowel in een modern als klassiek interieur perfect tot hun recht.



Statement op de muur
De collectie bestaat uit 25 behangen in diverse dessins en kleurcombinaties. Van subtiele bloemen in nude tinten tot kleurrijke botanische patronen die van je muur afspatten. CreĆ«er rust door te kiezen voor een sierlijke bloem in een zachte kleurtint. Of maak een statement met een explosie aan kleur door een wildboeket tot bloei te laten komen op de muur. Bij de jungle prints kun je naast flora ook genieten van fauna. Als je goed kijkt zie je tussen het dichtbegroeide bladerdek nieuwsgierige dieren tevoorschijn komen, zoals een hert, vogel, vlinder en hagedis.



Meer informatie:
KEK Amsterdam
www.kekamsterdam.com

Publicatiedatum: