Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lisanne den Elzen opent conceptstore Studio LDE

De 26-jarige Lisanne den Elzen opent haar eigen interieurwinkel in hartje Delden. De conceptstore heet Studio LDE. De 3D kunstwerken, interieurobjecten en tafels van Studio LDE zijn gemaakt en ontworpen vanuit eenvoud en duurzaamheid. De items zijn deels handgemaakt van gerecycled hout en zijn afgewerkt met natuurlijke verf.



Simplistische kunst heeft haar altijd al geïntrigeerd. De grafische lijnen, de rondingen... de eenvoud kan je elke keer een ander gevoel geven. "En dat is wat ik er zo leuk aan vind! Want zo is het elke keer een verrijking. Elke dag weer. En omdat ik zelf erg kan genieten van simplistische kunst, wil ik dit ook voor anderen mogelijk maken", vertelt Lisanne.

En het is allemaal ontstaan in de werkplaats van Lisanne haar opa. Daar is ze samen met haar vader begonnen met het maken van 3D objecten. "Gewoon als hobby. We hebben verschillende vormen gemaakt op basis van rondingen en lijnen. Wat heeft geresulteerd in 3D kunstwerken en uniek gevormde tafels. Deze objecten maken we van begin tot eind met de hand, zodat elk kunstwerk en elke tafel uniek is. Dat maakt naar mijn mening kunst ‘kunst’. De interieur accessoires passen precies bij de kunstwerken en tafels en zijn bedoeld als finishing touch van jouw interieur! Ik geniet er enorm van dat ik met mijn kunstwerken, tafels, accessoires en interieur advies andere interieurs mag verrijken."

Meer informatie:
Studio LDE
Langestraat 43A
7491 AB Delden (OV)
www.studiolde.nl

Publicatiedatum: