Ruf Betten ontvangt prestigieuze onderscheiding

In opdracht van het nieuwsmagazine n-tv heeft het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit DISQ een enquête gehouden onder 41.119 mensen die van oktober 2021 tot januari 2022 contact hebben gehad met een merk. De beoordelingscriteria waren de kwaliteit van de producten en diensten, het aanbod, de prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice. Dat meldt Möbelmarkt.


Heiner Goossens, managing partner van Ruf Betten, ontvangt de prijs.

De prijsuitreiking zou in maart in Berlijn plaatsvinden, maar werd vanwege de huidige situatie als digitale versie op n-tv vertoond.
Ruf Betten was de winnaar: 'De populairste aanbieders van Duitsland - Live and Living 2022' behaalde de eerste plaats in het segment van de beddenfabrikant. Eerder in 2020 ontving Ruf Betten deze prijs voor het eerst', meldt Möbelmarkt. 

“We zijn erg trots op deze onderscheiding en op alle medewerkers die elke dag hun best doen om van Ruf Betten een gewild, waardevol en toekomstgericht merk te maken. Als sleutelspeler zullen we een belangrijke rol in de markt blijven spelen en ons merk met succes verder uitbouwen”, zegt Heiner Goossens, Managing Partner van Ruf Betten.

Bron: Möbelmarkt


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven