Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Triboo en Dekker Zevenhuizen sluiten grondstoffenkringloop met circulaire werkbladen

Triboo en Dekker Zevenhuizen sluiten de grondstoffenkringloop en brengen samen een disruptieve oplossing op de markt voor circulaire Greengridz bureau- en tafelbladen. Al geruime tijd werken beide bedrijven samen om met de constructie panelen meubelen te bouwen met minder materiaal, minder CO2 en met grondstoffen gewonnen uit afvalrestromen. De filosofie van beide bedrijven bij de ontwikkeling ervan is simpel, hoe minder materiaal je gebruikt hoe minder materiaal je hoeft her te gebruiken.


Ben van Elk van Dekker Zevenhuizen en Marc v/d Heijden (Triboo).

Echter ook de Greengridz bureau- en tafelbladen zijn op een gegeven moment toe aan vervanging. De lichtgewicht meubelpanelen worden teruggenomen en verandert in een hoogwaardige grondstof voor de productie van water- en luchtfilters. Via een upcyclingstechniek worden niet recyclebare panelen veranderd in actieve koolstof. De hernieuwde grondstof gewonnen uit de #greengridz panelen vindt haar weg weer terug naar het kantoor in allerlei toepassingen waar gebruik wordt gemaakt van  water- en luchtfilters. En zo is de grondstoffenkringloop gesloten en de cirkel weer rond.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
088 233 5519
info@dznet.nl
www.dekkerzevenhuizen.nl

Triboo
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
085 025 0063
info@triboo.nl
www.triboo.nl

Publicatiedatum: