60 jaar Salone del Mobile, 40 jaar Best Wool

Monasch by Best Wool draagt bij aan 60e editie met collectie circulaire vloerkleden

De Salone Internazionale del Mobile viert 60 jaar internationaal design van topkwaliteit. Monasch by Best Wool draagt bij aan deze speciale editie met de presentatie van haar collectie circulaire vloerkleden. Beleef duurzaam vloerkleden in het prachtige Palazzo Francesco Turati, in het historische hart van Milaan, waar van 7 tot 12 juni 2022 het allerbeste van hedendaags Dutch Design te zien zal zijn.

60 jaar Salone en 40 jaar Best Wool
Monasch is het circulaire wollen vloerkleed merk van Best Wool uit Best, Nederland. Dit jaar viert Best Wool 40 jaar passie voor wollen tapijten en vloerkleden. ''Wij bieden authentieke en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit en een gezonde leefomgeving waarderen. Best Wool staat bekend om zijn creativiteit, flexibiliteit en innovatief design. Met respect voor de natuur als genereuze inspiratiebron en met een scherp oog voor trends, is het merk Monasch snel uitgegroeid tot de leider in op maat gemaakte, circulaire wollen vloerkleden.''

Nieuwe ontwerpen  
Deze editie van Masterly bevat een aantal ontwerpen uit de Monasch collectie.

''Een daarvan is "Laurel & Hardy", met een contrasterend samenspel tussen dikke en dunne wollen garens. Onweerstaanbaar, puur en extreem zacht om aan te raken, heeft deze iconische combinatie een universele aantrekkingskracht. Net zoals het wereldberoemde duo dat generaties lang deed, zal deze klassieker de harten veroveren. Niet in zwart-wit, maar in vier eigentijdse kleurstellingen. Het is een waardevolle aanvulling in elk interieurwens en zorgt voor alle good vibes die je nodig hebt!''

De cirkelvormige wol vloerkleed onderneming
Monasch by Best Wool werkt aan een circulaire toekomst. Geïnspireerd door de perfectie van de natuur en gedreven door zowel esthetische als ethische doelstellingen, is het verbeteren van de leefomgeving van mensen een belangrijk onderdeel van onze missie en versterkt dit ons creatief vermogen. Dit vertaalt zich niet alleen in duurzame productietechnieken, maar ook in een groeiende selectie van hoogwaardige wollen vloerkleden.

Wij heten u van harte welkom op Masterly - The Dutch in Milano van 7 tot 12 juni in Palazzo Francesco Turati, Via Meravigli 7, Milaan.

Meer informatie:
Masterly - The Dutch in Milano
www.masterly.nu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven