Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe inrichting voor vertrekhal luchthaven

Onlangs is de nieuwe inrichting van de vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) geleverd. In samenwerking met VOID interieurarchitectuur, Occony en Workbrands is de eerste fase van het inrichtingsplan succesvol uitgevoerd. Passagiers kunnen vanaf nu genieten van de nieuwe inrichting.



Duurzaam design
Occony is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de nieuwe meubels in de vertrekhal. "De wensen van Rotterdam The Hague Airport, om iets bijzonders en duurzaams te maken van de vertrekhal sluiten erg aan op onze designfilosofie en producten. De vormen van onze meubels zijn tijdloos en refereren naar vormen uit de natuur, de toegepaste materialen zijn duurzaam en de uiterlijke kenmerken spreken voor zich. Hierdoor ontstaat een natuurlijke en herkenbare leefomgeving waarin je graag verblijft. En dat ook nog eens verantwoord."



Het ontwerp
Interieurarchitect VOID is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe vertrekhal. "In een vertrekhal wil je graag grote gebaren maken maar ook intimiteit behouden. Door te werken met organische vormen van formaat konden we veel zitplekken creëren met een beperkte hoeveelheid los meubilair. Hierdoor blijft ook de ‘flow’ behouden. De vormgeving van het afgeronde meubilair nodigt bovendien uit om plaats te nemen, ook al zit je naast mensen die je niet kent."



Toekomstproof
Om ervoor te zorgen dat er geen kostbare grondstoffen verloren gaan, zijn alle meubels voorzien van een scanbare code en gekoppeld aan de softwareoplossing rrevive. Op deze manier blijft er overzicht waar de meubels zich bevinden, uit welke materialen ze bestaan en kan eenvoudig worden geanticipeerd op reparatie, hergebruik en recycling.



Meer informatie:
Occony
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
06 45784569
info@occony.com
www.occony.com

Publicatiedatum: