Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LouvreSpecialist levert ook markiezen, screens en louvrepanelen

"Door André's achtergrond als zonwerings-monteur, past product exact binnen de doelgroep"

Sleeuwijk is sinds kort een interieurwinkel rijker. En niet zomaar een. Het bedrijf van het ondernemerspaar André en Carola Scheurwater bestaat uit De LouvreSpecialist en Mediterra-import, waar voornamelijk Spaanse producten als wijn, olijfolie en planten de boventoon voeren. Hun liefde voor het Spaanse land en diens producten zetten ze voort in eigen land en zijn te bewonderen in de 120 m2 nieuwe showroom. 


André en Carola Scheurwater.

Alicante
De eigenaren hebben twee jaar zelf in Alicante gewoond, nadat André wegens privéomstandigheden zijn werk als zonweringmonteur niet meer kon uitvoeren. ''We verhuisden met onze vier kinderen naar Spanje, waar we een fantastische tijd hebben gehad,'' vertelt Carola. ''In die tijd kwamen we in contact met Saxun, de Spaanse fabrikant van bioklimatische pergola's. Wij zagen veel kansen om deze unieke en hoogwaardige producten in Nederland te verkopen. Door de achtergrond van André als hovenier en zonweringmonteur, paste dit product exact in zijn doelgroep."

Daarnaast zijn de bioklimatische pergola's volgens Carola enorm in opkomst. ''Deze kenmerken zich door hun tijdloze design. Door het minimalistische lijnenspel passen ze perfect bij vrijwel iedere stijl. Het is de ideale manier om een nieuwe ruimte te creëren in de tuin of terras bij je woning. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor hotels en restaurants.'' Dit 'paradepaardje' is volgens de ondernemers nog vrij onbekend in Nederland en willen ze flink wat 'in de picture' gaan zetten.

Naast de bioklimatische pergola's van Saxun levert De LouvreSpecialist ook markiezen, screens en aluminium louvrepanelen. 

Wehlton
Naast buitenzonwering heeft de zonweringspecialist ook binnenzonwering en wel van het merk Wehlton. ''Zo kunnen we een breed en compleet assortiment zonwering aanbieden aan zowel de consument als de professionele klant. André heeft in zijn vorige loopbaan vaak Wehlton producten ingemeten en gemonteerd dus is bekend met de goede kwaliteit en service van dit bedrijf. Ze ontzorgen ons ook compleet door het inmeten en monteren uit handen te nemen. Hierdoor hebben we ook voor dit merk gekozen. Daarnaast hebben we ook goed contact met deze achterban, en dat wordt als heel prettig ervaren.''

In het binnenzonwering assortiment shutters, blinds, plissé gordijnen, rolgordijnen en woodweaves te vinden. Alle zijn van het merk Wehlton.

Showroom
De showroom van 120 m2 is afgewerkt in een stijlvolle uitstraling, gecombineerd met een industriële stoere look. Hier zijn zowel de professionals, als architecten & stylisten welkom, naast de particuliere klantenkring. ''Er is heel veel mogelijk. Wehlton biedt bijvoorbeeld shutters op maat aan, dat voor de professionele klant ook zeer interessant kan zijn voor bepaalde projecten. 

Mediterra
Naast in- en outdoorzonwering bieden Andre en Carola nog andere Spaanse producten aan met hun bedrijf Mediterra-import. Denk hierbij aan Spaanse wijnen, kruiden, olijfolie en honing. Naast deze culinaire artikelen zijn er ook indrukwekkend olijfbomen te vinden die maar liefst honderden jaren oud zijn en afgewerkt in bijzondere snoeivormen en unieke, decoratieve stammen. ''Ook bieden wij diverse palmsoorten, groot en klein: van citrus, vijgen tot druiven. En binnen wordt deze heerlijke Mediterraanse sfeer doorgezet. In combinatie met de LouvreSpecialist is het Spaanse plaatje helemaal compleet,'' besluit Carola. 

Meer informatie:
De LouvreSpecialist en Mediterra-import
De Hoogjens 21
4254 XV Sleeuwijk
Tel: 085-0410058
info@delouvrespecialist.nl 
www.delouvrespecialist.nl 
www.mediterra-import.nl