Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marie Olsson Nylander in zee met Nederlands interieurmerk

"Marie Olsson Nylander is interieurstyliste, antiekliefhebber, decorateur en heeft een verfijnde smaak. Ze heeft oog voor detail en bijzondere kleuren. Niet alles hoeft perfect te zijn, laat je huis je eigen creatie zijn. Marie laat ons zien dat het ook anders kan", aldus HKliving, dat een samenwerking heeft met de interieurstyliste.


Marie Olsson Nylander.

Zweedse en Siciliaanse invloeden worden zorgvuldig vermengd met vintage schatten en handgemaakte eigentijdse ontwerpen. Iets dat spannende patronen vormt, onverwachte combinaties van materialen en een open geest over wat een huis tot een thuis maakt. Dat is precies waar HKliving om de hoek komt kijken. Met een Nederlandse nuchtere kijk op design en een grote liefde voor vintage creƫerden ze met Marie een complete en eigentijdse collectie van 14 items die je een nieuwe kijk op je eigen interieur geven.

Deze kleine high-end collectie is nu drie maanden exclusief verkrijgbaar via de Swedish Artilleriet Store. Deze collectie is dus de eerste drie maanden niet beschikbaar voor onze andere dealers. Na 20 augustus kan het alleen op aanvraag en na goedkeuring van het hoofdkantoor worden verkocht. De artikelen zijn niet voorradig/niet te bestellen via onze HKliving webshop.

Meer informatie:
HKliving
www.hkliving.com

Publicatiedatum: