Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenmerk onderscheiden als 'Beste merk van 2022' én 'Beste product van 2022'

De Plus X Award is een van 's werelds voornaamste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle, met een internationale en onafhankelijke jury van deskundigen die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken en bij deelnemende merken van over de hele wereld. In 2022 bestaat deze prijs overigens al 19 jaar. De prijs voor het 'Beste product van het jaar' is de allerhoogste onderscheiding die een product kan ontvangen bij de Plus X Award.



BORA, fabrikant van innovatieve oplossingen voor de leefkeuken, heeft eerder al de Plus X Award gekregen voor de innovatieve BORA X BO en nu zijn er nog twee speciale prijzen aan het merk toegekend: 'Beste merk van 2022' voor BORA zelf en 'Beste product van 2022' voor de BORA X BO flexibele oven.

BORA-oprichter Willi Bruckbauer: „Het feit dat we voor de BORA X BO de Plus X Award, de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle, in ontvangst mochten nemen, was al een belangrijke erkenning. Dat we nu ook nog eens de speciale prijs voor 'Beste product van 2022' krijgen en voor onze uitstekende prestaties tot 'Beste merk van 2022' zijn uitgeroepen, is voor ons een enorme eer. Wij zijn er buitengewoon trots op dat we dankzij onze innovaties synoniem zijn geworden voor kookveldafzuigsystemen en dat mensen ons daarnaast beschouwen als een sterk merk."

Meer informatie:
BORA
www.bora.com

Publicatiedatum: