Binnenkijken bij voormalig stoffenmagazijn

Aan de Oudezijds Voorburgwal, midden in de Amsterdamse rosse buurt, ligt een voormalig stoffenmagazijn. Een bijzonder smaakvol en rijk gedetailleerd achterhuis met oude vloerdelen, een monumentale houten trap en authentieke ornamenten die het huis een historisch karakter geven.

Hoewel het huis midden in het bruisende centrum ligt, ervaar je binnen direct de sereniteit van stilte, ultieme privacy en rust.

Als je het huis binnenstapt, kom je in een zeer lichte atelier-achtige woonruimte, met een in het oog springende zuil en trap. In deze ruimte wordt niet alleen gewoond maar ook soms geƫxposeerd. Dan gaan de spullen eruit en wordt er ruimte gegeven aan kunstenaars.

Het huis telt maar liefst vier verdiepingen, elk even sfeervol ingericht. Op de eerste etage is er een indrukwekkende grote open ruimte van vier ramen breed met tegen de lange wanden boekenkasten. De ultieme plek om te werken, te lezen, of te ontspannen.

Op de tweede en derde verdieping zijn meerdere slaapkamers ingericht elk met een eigen eclectische mix van antiek en hedendaagse kunst. Zo vind je er een slaapkamer met badkamer en suite en een prachtige grote walk-in closet. Twee andere sfeervolle slaapkamers bevinden zich onder de nok van het huis. Met hun houten vloeren en originele balken belichamen deze kamers de ultieme authentieke sfeer van het huis.

Meer informatie over dit voormalige stoffenmagazijn vind je op: www.broersma.nl/journaal/een-voormalig-stoffenmagazijnĀ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven