Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cosentino lanceert vlekbestendig natuursteen

Sensa by Cosentino is klassieke schoonheid gecombineerd met de allernieuwste technologie. Dankzij een unieke bescherming biedt het volledige assortiment uitstekende prestaties vlekken en zuren, is het krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. De behandeling van Sensa is UV-bestendig waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden.



Sensa beschikt over unieke bescherming, ontwikkeld door het R+D-team van Cosentino, die zorgt voor een grotere weerstand tegen vlekken. Het proces verandert de oppervlaktespanning van de steen, waardoor het materiaal zelf voorkomt dat vloeistoffen zoals water, koffie of olie erin binnendringen. Deze innovatie verlengt de levensduur van het materiaal zonder het uiterlijk of het gevoel van het oppervlak te veranderen.

Sensa kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het niet alleen een uitstekende keuze is voor werkbladen, vloeren en wanden maar ook prima toegepast kan worden in buitenkeukens en gevels. Bovendien is het dankzij de NSF-certificering veilig voor voedingswaren. Cosentino biedt 15 jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl

Publicatiedatum: