Belg wint COREtec-vloer van 10.000 euro

De beste investering van 2022? Die staat nu al op naam van Izegemenaar Kobe Grymonprez. Kobe kocht een ticket voor de play-off-match in de Oostendse COREtec DÔME. Daar speelden basketclub Filou BC Oostende en Mechelen op 21 mei hun eerste kampioensduel. Zijn investering leverde Kobe een COREtec-vloer ter waarde van 10.000 euro.


Winnaar Kobe Grymonprez, Jürgen Van Praet (CEO BC Oostende) en Stijn Windels (Marketing & Product Director COREtec). Fotografie credits: BC Filou Oostende.

Hij werd tussen quarter drie en vier uit het publiek van de COREtec DÔME geloot. Kobe kreeg drie kansen om vanaf de middellijn de bal in de ring te gooien. En dat deed hij. Het leverde de 18-jarige Kobe een innovatieve klikvloer op van sponsor COREtec.

Misschien was Kobe niet helemaal verrast. Want hij is niet alleen grote fan van Oostende. Hij basket ook zelf. Vroeger nog in de jeugdreeksen bij Filou BC Oostende en nu bij op het 3de nationale niveau bij KBGO Finexa. Bekijk de worp van Kobe in de video op Facebook. Niet te vergeten: ook Oostende zelf scoorde raak. Ze wonnen de match overtuigend met 103-60. De ploeg die als eerste drie keer wint in deze play-offs wordt landskampioen.“Een klikvloer van COREtec is sowieso een goede investering”, knipoogt Stijn Windels, Product Director van COREtec. “Op lange termijn win je altijd dankzij de harde en waterdichte kern. De slijtlaag is zo duurzaam als de reeks landstitels van Oostende.”

COREtec is een Vlaams-Amerikaans succesverhaal van de ondernemende broers Jan en Piet Dossche. Hun bedrijf is 2016 overgenomen door de Amerikaanse tapijtgigant SHAW. Dat bedrijf is onderdeel van Berkshire Hathaway, het investeringsfonds van Warren Buffet. Nog iemand die iets weet van investeren...

Meer informatie:
COREtec Floors
Souverainestraat 27
9770 Kruisem
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven