Creative director Meindert Bos: "Aanvulling op onze 5 jaar garantie"

B&C Raamdecoratie voert 100% tevredenheids- garantie in voor plissé- en dupligordijnen

100% tevredenheidsgarantie. Dat geeft het merk bece op de nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen. "Het is een teken dat wij 100% geloven in onze producten", zegt creative director Meindert Bos van B&C Raamdecoratie.

B&C Raamdecoratie, de organisatie achter het merk bece®, bestaat meer dan 50 jaar. Sinds de oprichting in 1971 draait het bij het bedrijf uit Nunspeet om partnerschap, service en trends. Rond de nieuwe collectie plissé- en dupli, de grootste productgroep na gordijnen, is dat niet anders. Alles wordt uit de kast getrokken om het de dealer zo makkelijk mogelijk te maken, zodat de consument uiteindelijk blij en opgetogen een order plaatst.

Creative director Meindert Bos bladert in een van de drie boeken. In handen heeft hij een uitneembare stofstaal om voor het raam te kunnen houden.  

De nieuwe collectie dupligordijnen is verfijnd te noemen, stelt Meindert. "Plissé en dupli is voor iedereen een belangrijke collectie, zeker de laatste 5 a 10 jaar. Lichtinval en privacy kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Ook zijn ze geschikt voor de meest bijzondere ramen. Het is een zeer functioneel product, ook als je niet wilt boren vanwege de magneet- en plakfunctie. "Extra fijn is dat je de dupligordijnen ook met je app of stem kunt bedienen. In de nieuwe collectie is het favoriete model ‘top down bottom up’ nu ook verkrijgbaar met een geïntegreerde batterijmotor van Somfy®. Onze nieuwe dupligordijnen passen dan ook perfect in een slimme woning. We durven te zeggen dat we alles in huis hebben op gebied van functionaliteit."

Wensen van de consument
De collectie voldoet volgens Meindert aan alle wensen van de consument. Deze bevat een lijn unieke en luxe stoffen met een fijne tot grof geweven structuur. De kleuren variëren van fijne pastellen tot verschillende tinten zwart.

Een voordeel is ook dat alle duplistoffen een isolerende werking hebben en daarnaast vochtbestendig zijn. Deze kunnen dus worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Ook staat duurzaamheid centraal. De collectie bevat een serie stoffen die voor 40% gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Meer dan de helft van de stoffen heeft de Cradle to Cradle Bronze certificering. En bovendien hebben bijna alle stoffen het Oeko-Tex100 certificaat.

Aantrekkelijk geprijsd
De collectie dupli, die doorgaans vaker wordt verkocht dan plissé, is nog breder gemaakt. Mooi meegenomen is dat de geweven stoffen aantrekkelijk zijn geprijsd. De verwachtingen qua verkoop zijn dan ook hooggespannen. "De eerste reacties zijn heel enthousiast. Als B&C zoeken we altijd naar het beste voor de dealer, want er is veel verkrijgbaar in de markt. Aan onze mooie geweven stoffen zie je ook dat het écht stof is", vult marketingmanager Dany Bruinewoud nog aan.

Iedere order telt
De verwachting is dat woonwinkels de komende periode minder traffic kunnen verwachten. Nederlanders gaan massaal op vakantie. In voorgaande jaren, in de covidperiode, werd dat geld veelal aan het (t)huis mooier maken besteed. Meindert: "Dus elke order gaat tellen. Dan is het fijn dat wij mooie foto's hebben die consumenten inspireren. Ook beschikken onze dealers over een inspiratiemagazine, dat klanten alle mogelijkheden laat zien. Verder hebben we voor deze nieuwe collectie drie handzame boeken: plissé, dupli lichtdoorlatend en dupli verduisterend. Deze neem je ook makkelijk mee naar de consument thuis. Er zitten uitneembare stofstalen in die je zo voor het raam kunt houden."Tevredenheidsgarantie
Een grote plus is dat de Gelderse producent van hoogwaardige raamdecoratie wil dat haar dealers en klanten altijd tevreden zijn met de aangeschafte raamdecoratie. "Daarom voeren wij voor onze nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen een 100% tevredenheidsgarantie in. De 100% tevredenheidsgarantie is een aanvulling op onze huidige 5 jaar garantie", geeft Dany aan.

Meer informatie:
Bece
www.bece.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven