Tessa Pellemans sluit zich aan bij De Interieur Club

“Ik wil meer interieurprofessionals leren om sneller en makkelijker plattegronden te tekenen”

Tessa Pellemans is één van de nieuwe experts bij De Interieur Club. Ze is een interieurontwerper uit Limburg en zal haar expertise bij De Interieur Club over interieurtekenen gaan inzetten om andere interieurprofessionals te inspireren en te laten zien dat je sneller en makkelijker plattegronden kan maken voor jouw klanten.


Interieurontwerpster Tessa Pellemans.

Vandaag is er een podcast uitgekomen van De Interieur Club met Tessa. Het onderwerp is: De vijf voordelen van het digitaal tekenen van jouw interieur. “Een plattegrond is een must voor jouw klanten zodat zij begrijpen wat jij bedoelt. Maar veel interieurprofessionals struggelen hiermee en steken te veel tijd in het maken van een plattegrond. Het kan veel sneller en makkelijker”, aldus Tessa.

In de podcast worden de vijf voordelen van digitaal tekenen besproken. Ook bespreken interieurontwerper en host van de interieurpodcast Mark Timo en Tessa de cursus Interieurtekenen op de iPad.

In de online academie van De Interieur Club is deze cursus nu aan te schaffen. Hierin leert Tessa deelnemers prachtige handgemaakte en persoonlijke plattegronden maken, digitaal getekend op je tablet. De cursus is voor elke interieurprofessional die graag sneller en efficiënter wil werken, zónder in te leveren op resultaat.

Lees hier meer informatie over de cursus interieurtekenen op de iPad.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven