Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keje Horren & Raamdecoratie zoekt met succes hulp bij buurman

Ongeveer 1,5 jaar geleden zijn de buren Keje Horren & Raamdecoratie en ontwikkelbedrijf Impact bij elkaar op de koffie gegaan. De hamvraag was, wat kunnen we als buren aan de Boorn in Dronten voor elkaar betekenen. Dit leidde tot diverse verkennende gesprekken over samenwerking op verschillende vlakken. Dat meldt De Drontenaar.



Eind vorig jaar heeft Keje de eerste handlingswerkzaamheden aan Impact uitbesteed. Bij Impact pakken ze nu de montagesetjes in voor de horren en raamdecoraties, zodat de monteurs en toeleveranciers altijd de juiste spullen mee hebben voor een klus. Dit verliep zo goed, dat Keje aan Impact gevraagd heeft op er ook personeel beschikbaar om te werken op de verschillende locaties van Keje. In de zomer van 2021 zijn er 5 mensen met een SW-indicatie gestart bij Keje met montage werkzaamheden. Eenieder werd goed ingewerkt en kon op zijn/haar eigen tempo de werkzaamheden aanleren. Op de werkvloer van Keje is goede aansturing en begrip voor de mens.  
 
Lees hier het complete artikel van De Drontenaar.

Publicatiedatum: