Het Stille Verzet komt met paar duurzame en biobased primeurs naar Design District

"We zitten niet stil bij Het Stille Verzet. Het is een aparte maar ook dynamische tijd voor iedereen, zo ook voor ons. We zijn ons aan het opmaken voor een paar bijzondere zaken die nog in de marinade staan en die we binnenkort met jullie zullen delen. Tevens hebben we nieuwe projecten opgeleverd en oplossingen ontwikkeld waar we je deelgenoot van willen maken", zo laat Het Stille Verzet weten.

Ook dit jaar staat Het Stille Verzet weer op Design District in de Van Nelle Fabriek. Daar komt de onderneming met een paar duurzame en biobased primeurs.



Samenwerking RoosRos architecten
In samenwerking met RoosRos architecten heeft Het Stille Verzet een unieke belcel RingRing en bureaudividers ontworpen en gemaakt. Het uitgangspunt was een zo circulair en biobased mogelijke belcel en dividers maken.

Elke belcel heeft een biobased wand van Silent Reed, Greenwall, Cork Rough, Bark of zelfs Seawood panelen. Zo kan je elke belcel een eigen signatuur geven. Hiermee laat Het Stille Verzet zien dat biobased materialen prima in een kantooromgeving passen. Zo kan circulair design er dus ook uitzien.



No Waste PETFelt
Al langere tijd ze bij Het Stille Verzet bezig om onze afvalstromen naar nul te brengen. Dat is een hele opgave. Vooral met PET en PETFelt ontstaan er vaak veel incourante delen en daar zijn de ontwerpers mee aan de slag gegaan. Op Design District zal Het Stille Verzet No Waste PETFelt laten zien en wat je er als ontwerper of verwerker mee kan doen. 

Meer informatie:
Het Stille Verzet
www.stilleverzet.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven