Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurontwerper stopt met gratis advies

"Weet je nog een mooie kleur aan deze muur?", "Zeg, kan ik via jou korting krijgen?" of "Ik denk aan een ronde tafel. Of toch rechthoekig? Wat vind jij?" Dit zijn vragen die interieurontwerpers geregeld krijgen, zo ook Frieda Procee. Op social media geeft ze aan hier mee te stoppen.

"Dit is leuk en de afwisseling van kleinere en grote adviezen, is heerlijk. Alleen vele van deze losse vragen worden even kort tussendoor gesteld. Als een los onderdeel. Soms met de verwachting dat het even snel of eigenlijk zelfs gratis kan. In het begin ging ik overal op in", vertelt Frieda. Dit doet ze omdat ze graag wil helpen, ze weet dat het zoveel mooier kan en ze weet dat het echt mogelijk is om een fijne warme plek te creëren waar je je thuis en fijn voelt. "Alleen nu is het tijd om een keuze te maken. Ik kan niet iedereen meer even snel met een enkele losse vraag of zelfs gratis tussendoor helpen. Niet omdat ik het niet wil. Maar omdat ik jou het beste gun en tegelijkertijd mijn goed betalende klanten niet tekort wil doen."

Sterker nog, ze wil hen het allerbeste advies en haar volledige aandacht geven. "Net zoals ik jou het allerbeste advies gun. Hoogwaardig en doordacht. Kloppend in het geheel. En met alleen een suggestie voor een muurkleur, een korting via mij of advies over alleen die tafel, ben je er niet. Het is een pleister op de wond. Want de dag erna heb je een volgende vraag en daarna komt er nog."

Frieda legt uit dat er namelijk meer nodig is om een droominterieur te realiseren. "
Ik wil er zijn voor als ik je echt verder kan helpen. Een transformatie van jouw huis. En jou daarbij ontzorgen zodat jij tijd hebt voor waar je echt tijd aan wilt besteden. Als jij echt kiest voor high-quality advies. Vanuit jouw diepste wens naar een droominterieur. Omdat je weet dat mijn interieuradvies jou gaat helpen. Dan ben ik er voor jou", besluit de interieurontwerpers.

Meer informatie:
Studio Frieda May
www.studiofriedamay.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven