Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

fonQ: dit zijn dé tuintrends voor zomer 2022

FonQ lanceert drie nieuwe tuintrends voor deze zomer: Beige Homage, Outdoor Adventure en Solar Therapy. Centraal dit tuinseizoen staat comfort en rust: relax in serene sferen of reis af naar een zonnig oord, gewoon in je eigen buitenruimte.



Beige Homage
Kies voor Scandinavische vormen in een zacht kleurenpalet en kom tot rust met de tuintrend Beige Homage. Matte, lichte tonen in combinatie met simpele, ovalen vormen voeren hierbij de boventoon. Mix effen tinten met pure materialen en laat je serene tuin kracht uitstralen. Het buitenleven is kalm en simpel.



Solar Therapy
Laat je meenemen naar een tropisch oord en geef de vertrouwde boho stijl een vernieuwende twist met de tuintrend Solar Therapy. Ga voor nomadische patronen, simplistische vormen en warme kleuren die doen denken aan uitgestrekte savannes en zandwoestijnen. Deze terratinten hebben een therapeutische werking: het zijn echte mood boosters.



Outdoor Adventure
Ga back to nature en ervaar het Zweedse buitenleven optimaal met de tuintrend Outdoor Adventure. Kies voor grove tuinmeubels in krachtig groen of zwart en creƫer het ruige outdoor effect. Natuurlijke materialen als hout en geroest staal maken deze trend robuust en stoer. Steek de barbecue aan en geniet van een lange zomeravond in de natuur.

Meer informatie:
fonQ
www.fonq.nl

Publicatiedatum: