Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hebben lockdowns in China invloed op de beschikbaarheid van stoffen?

Er zijn al wat lockdowns geweest in China, voornamelijk ook in de grootste haven van het land, Shanghai. Eind april meldde dit platform nog dat de lockdown in deze belangrijke haven en China's financiĆ«le hart, een zware druk legt op de aanvoerketens. 

Nog steeds liggen de productiefaciliteiten stil in heel Shanghai, volgens het China's 'zero Covid beleid.' En dit heeft grote gevolgen voor de transport van stoffen naar de havens, meldt Furniture Today.

Vooralsnog geven fabrikanten aan dat verstoringen beheersbaar zijn en er een regelmatige productstroom plaatsvindt. Veel bedrijven die afhankelijk zijn van de stoffen hebben goed vooruit gepland en genoeg ingeslagen. Zij kunnen vooralsnog door. 

Op dit moment spreken fabrikanten hun vertrouwen uit in hun vermogen om achterstanden weg te werken en de goederenzendingen weer op een normaal niveau te brengen.

Bron: Furniture Today

Publicatiedatum: