Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sheppard brengt indoor comfort naar buiten

Nieuwe ontwerpen van Alain Gilles, Bertrand Lejoly en Studio Segers vervolledigen de outdoor collectie voor 2022 van Vincent Sheppard. Met de toevoeging van modulaire banken, nieuwe afwerkingen en sfeervolle accessoires wil het merk buiten een huiselijke omgeving creëren, afgestemd op jouw omgeving.



Modulaire outdoor meubels
Elke buitenruimte is anders. De beschikbare plaats, het soort gebruik en de look spelen een belangrijke rol bij de keuze van de outdoor meubelen. En dat is waar modulaire meubels een meerwaarde kunnen betekenen. Hoewel je misschien direct aan L- of U-vormige opstellingen denkt, biedt Vincent Sheppard modulaire meubels aan die verder gaan dan dat.

De nieuwste Lento collectie bestaat uit een uitgebreide reeks meubelstukken die je in verschillende posities kan opstellen, maar die ook volledig op zichzelf kunnen staan. De Lento chaise longue bijvoorbeeld, combineert prachtig met een Lento lounge hoek, maar kan ook gebruikt worden als een uitnodigend losstaand stuk.

"Door de flexibiliteit van de collectie is deze geschikt voor elke buitenruimte. Van privéwoningen tot hotelterrassen of bedrijfsruimtes, Lento is ideaal voor verschillende gebruikstypen", aldus Vincent Sheppard.



Nieuwe afwerkingen
Buitenmeubilair vinden dat gebruiksvriendelijk, duurzaam en mooi is, is vrij zeldzaam, vinden ze bij Vincent Sheppard. "Toch zijn we erin geslaagd om prachtige meubelen aan te bieden die aan alle eisen voldoen. De Kodo collectie, bijvoorbeeld, is geliefd bij velen dankzij zijn uitstekende kwaliteiten."

Licht aluminium, weerbestendig touw en keramiek komen samen in de ontwerpen van de Belgische designstudio Studio Segers.  De uitnodigende vormen en het aangename zitcomfort van de collectie in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen maakt Kodo zeer succesvol.

De Kodo collectie is nu ook verkrijgbaar in de kleur Dune white. De rustgevende tint biedt een compleet nieuwe uitstraling aan het assortiment met behoud van het iconische design. De nieuwe keramische tafelbladen in de kleur Shards zijn geïnspireerd op Venetiaanse terrazzotegels, die een gestructureerde maar verfijnde look bieden.

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com

Publicatiedatum: