Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot

Capi geeft voortaan levenslange garantie op alle bloempotten uit de Made in Holland collectie. De potten zijn uitvoerig getest en onderworpen aan extreme omstandigheden. Ze zijn oersterk, hitte- en vorstbestendig, breukbestendig en met hun robuuste uiterlijk ook nog eens superlicht.

Capi streeft naar de meest duurzame oplossing op alle aspecten van de in Nederland geproduceerde bloempotten. Het merk wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een nieuwe te kopen. Vandaar de levenslange garantie. De natuurlijke, neutrale kleuren dragen bij aan het tijdloze karakter van de bloempotten, waardoor hij sowieso altijd te mooi blijft om weg te gooien.100% recyclebaar, 100% klimaatneutraal geproduceerd
De Made in Holland bloempotten zijn 100% recyclebaar en zowel indoor als outdoor te gebruiken. Ze worden 100% klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg en zijn voorzien van het CO2 Neutral label. Je herkent ze altijd en overal aan de oranje binnenkant.De Made in Holland collectie is opgesplitst in de Nature collectie NL en Urban collectie NL. Elk model heeft zijn eigen karakteristieke textuur. In totaal zijn er meer dan twintig modellen in zeven verschillende kleuren. Zo haal je meer groen in huis, en je interieur, tuin, balkon of terras fleurt er enorm van op.

Meer informatie:
Capi Europe
www.capi-europe.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven