Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Do-it-yourself-video Gamma over maken van boomhut wint prestigieuze award

Gamma zet de viering van zijn vijftigjarig bestaan luister bij met het winnen van een Webby-award. De do-it-yourself-video van Gamma over het bouwen van een boomhut kreeg internationale waardering in de categorie ‘How-To, Explainer & Do It Yourself’. De award is op 16 mei in ontvangst genomen tijdens de uitreiking in New York. Dat meldt Emerce.



De Webby’s worden sinds 1996 jaarlijks uitgereikt door de Internationale Academie van Digitale Kunst en Wetenschap en zijn door de New York Times betiteld als de ‘hoogste eer van het internet’. De Webby’s prijzen verschillende soorten online content, variërend van complete websites tot specifieke online toepassingen en creaties. In totaal zijn er negen categorieën waarin meer dan tweeduizend juryleden hun stem uitbrengen. Andere Webby-winnaars van 2022 zijn onder andere Chevrolet, Gucci en Nike.



Meer informatie:
Gamma
www.gamma.nl

Publicatiedatum: