Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ze gooide haar leven om na ongeval, nu wint Greet handmade-label met haar interieurzaak'

Zaakvoerster Greet Bonduel van interieurzaak Cosy Living in de Kwaplasstraat in Torhout heeft het Handmade in Belgium-label ontvangen van Unizo. Cosy Living produceert handgemaakte tafels op maat.



"Ik werkte 16 jaar lang in de banksector, tot ik in april 2017 een ongeval had met de grasmaaier", legt Greet uit. "Ik was een paar weken aan mijn bed gekluisterd en begon de dingen in vraag te stellen. Hoe moest het nu verder? Wilde ik tot mijn pensioen blijven doen wat ik nu deed? Wat met mijn passie voor interieur? Was het geen tijd om mijn dromen te volgen?"

Ze besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en om de negatieve ervaring van mijn ongeluk om te zetten in iets positiefs. "Met mijn kennis en passie voor interieur, en met de hulp van mijn man die zelfstandig lasser is, zou ik mensen begeleiden in hun zoektocht naar een warme thuis."

Greet leerde uit eigen ervaring dat het niet altijd gemakkelijk is om een tafel op maat van je interieur te vinden. "Terwijl een tafel net zeer bepalend is voor een ruimte. De juiste afmetingen, kleur en materialen... Alles moet goed zitten, het plaatje moet kloppen."

Meer informatie:
Cosy Living
www.cosy-living.be

Publicatiedatum: