Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Spring edition van lifestyle event SieMatic

Zondag 22 mei is de spring edition van het Lifestyle Event: 'The Space to be' van SieMatic aan het Vondelpark. Tijdens dit event laat SieMatic samen met hun partners zien hoe je met kleuren, verlichting, design, geluid en goede smaak, van een keuken de perfecte SieMatic ‘space to be’ kunt creëren.Wij leven meer fluide
Met de lente en de zomer voor de deur wordt dat nog meer fluïde. We gaan weer meer buiten leven en genieten van de zon en frisse natuur. De keuken wordt daardoor nog meer de centrale plek in het huis. Een ‘tussenhaven’ waar alles gebeurt (en kan gebeuren), waar de hapjes en drankjes worden gemaakt en wordt gepraat en gelachen. Het is de magneet voor huisgenoten en vrienden en familie, om samen te kunnen zijn wie je bent. En dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be.

Wat kan je verwachten?
"De beste manier om je ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en producten en noviteiten van haar partners", aldus SieMatic.

Inspiratie tour
Een tour door de showroom met professionele begeleiding over de nieuwste keukentrends, de designs van SieMatic en alle inspirerende producten en noviteiten van SieMatic, Franke, Arte, Jetstone, Gaggenau en Co van der Horst. Je kunt je inschrijven voor de tour van 11.00, 13.00 of 16.00 uur (ook via livestream te volgen om 16.00 uur).

Keukentafel talks
Wat is design, wat is stijl, wat is een space to be? Volg een gesprek tussen de stylisten en experts van SieMatic en haar partners. Start 14:30 (ook via livestream te volgen). Gedurende de hele dag koken de Chefs van Gaggenau. Zij demonstreren de innovatieve gedesignde apparatuur van Gaggenau.

Het Lifestyle Event: 'The Space to be' van SieMatic zal op 22 mei van 10.00 tot 17.00 uur bij SieMatic aan het Vondelpark in Amsterdam gehouden worden. Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven