Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw concept Praxis Almelo: “Totaal andere winkel die op de toekomst is voorbereid”

Tijdens de drukste weken van het jaar was Praxis Almelo niet alleen druk met klanten maar ook met verbouwen. De winkel is namelijk vernieuwd en ingericht volgens het Praxis Phygital concept, maar bleef daarbij ook open voor klanten. Door de verbouwing ervaren klanten straks zowel de voordelen van de fysieke winkel, zoals hulp van experts en producten goed kunnen bekijken en direct meenemen, als de voordelen van online, zoals een uitgebreid assortiment en inspiratie. De klanten van Praxis Almelo kunnen het eindresultaat vanaf woensdag 18 mei komen bekijken aan de Woonboulevard 16 in Almelo.Versterking winkel en online voor optimale klantbeleving
Praxis Almelo is alweer nummer zes op het lijstje van Praxis-winkels dat is ingericht volgens het Phygital concept. Op basis van de resultaten en lessen van de eerdere winkels blijven we het concept ontwikkelen. Zo wordt er per winkel gekeken naar de optimale mix in assortiment. Dit gebeurt aan de hand van het verzorgingsgebied, de kracht van de lokale winkel en de ruimte in het concurrentieveld. Ook wordt er aan bepaalde assortimenten permanent meer ruimte gegeven. Daarnaast zijn in de winkel verschillende digitale tools beschikbaar. Zo zijn er diverse configuratoren waarmee klanten zelf een product op maat kunnen ontwerpen en bestellen. Bijvoorbeeld voor hout op maat, horren, deuren en kasten. Via de verschillende QR-codes in de winkel kunnen klanten snel het volledige assortiment bekijken of zien of een product op voorraad is. Met de toevoeging van onder andere deze tools versterken de winkel en online elkaar en wordt een optimale klantbeleving gecreëerd.

“Totaal andere winkel die op de toekomst is voorbereid”
Doordat de winkel open bleef tijdens de verbouwing heeft Winkelmanager Danny Seinen het ombouwproces als een boeiende maar ook hectische periode ervaren. Uiteraard is hij zeer enthousiast over het eindresultaat: “De winkel is echt een totaal andere winkel geworden, die beter op de toekomst is voorbereid. Het Phygital concept maakt het mogelijk om onze klanten praktisch altijd te kunnen bedienen, als het niet in de winkel is dan wel door middel van onze online mogelijkheden. Daarnaast is de winkel een stuk overzichtelijker geworden, zo is er nog maar één hoofdpad en zijn er extra pleinen met bestseller producten toegevoegd. Onder andere de verfafdeling, vloerenafdeling, servicebalie en verhuur/bestel & haal op balie zijn flink onder handen genomen. Als laatste heeft ook de buitenkant een opknapbeurt gekregen en is het nieuwe Praxis-logo geplaatst.” Ondanks de drukke periode heeft het team van Praxis Almelo de afgelopen tijd zijn beste beentje voorgezet. Danny: “Na deze uitdagende periode kijken we er naar uit de klanten in de nieuwe winkel te ontvangen en nog beter te kunnen helpen met hun klussen.”

Meer informatie:
Praxis
www.praxis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven