Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rust en ruimte in hoofd en huis centraal in nieuwe collectie van Ikea

De nieuwe VÅRDANDE collectie van Ikea is gericht op het creëren van rust in huis en het dagelijks leven. Wikkel jezelf in een zachte kimono na een lekker bad, kom in balans op de comfortabele yogamat of breng rust in je hoofd door je huis op te ruimen. De VARDANDE collectie is ontworpen om mindfulness en yoga in het dagelijkse leven thuis te brengen. In samenwerking met sociale organisaties in Azië zet IKEA zich in voor lokale, duurzame werkgelegenheid. Deze organisaties maken producten van natuurlijke materialen. Ikea introduceert ook een nieuwe geurkaarsenlijn: acht verschillende geuren die het huis een rustgevende sfeer geven. De collectie is vanaf augustus verkrijgbaar in alle Ikea winkels en online.



Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd
Een opgeruimd huis kan helpen om je te ontspannen. De verschillende VÅRDANDE opbergmogelijkheden van honderd procent jute zijn praktisch en door de speelse details stijlvol tegelijk. Fleur het huis op met planten in de jute plantenpotten. De hangende opbergzak van katoen biedt overzicht en geeft de kamer een gezellig karakter.

Wellnessmoment
Ook de badkamer kan een plek zijn om na een lange dag tot rust te komen. Hul jezelf in de lichte kimono van honderd procent duurzaam katoen om aan de slag te gaan met je eigen wellnessmoment. De badhanddoeken en washandjes in lichte kleuren zijn met de hand geborduurd. Kruip na een warme douche met de zachte deken op de bank – de rode details zijn ook handgeborduurd, waardoor elk exemplaar uniek is.



Yoga en meditatie
VÅRDANDE bestaat ook uit producten om thuis een yoga- of meditatiehoekje in te richten. Het roze yogatapijt is licht en makkelijk oprolbaar, waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Leg het tapijt in je slaapkamer of neem het mee naar buiten in de katoenen tas met een speciaal vak voor een matje. Zet een kaarsje in de wit geglazuurde kaarsenhouder en hang de windgong gemaakt van planten op voor rustgevende geluiden.

Scandinavische geuren
Geuren kunnen invloed hebben op hoe we ons voelen en op de sfeer in een ruimte. Ze kunnen bijvoorbeeld energie, concentratie of rust geven. Samen met de Britse ontwerper Ilse Crawford creëerde Ikea acht verschillende Scandinavische geuren. Zo geeft ADLAD scandinavian woods het huis een warme, natuurlijke geur. HEDERSAM fresh grass is een frisse geur die helpt om te ontspannen. De nieuwe geurkaarsen zijn verkrijgbaar in alle maten: van waxinelichtjes tot stompkaarsen en keramische potten.



Meer informatie:
Ikea
www.Ikea.nl

Publicatiedatum: