Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Huisshow Castle Line trekt veel klanten

Castle Line Furniture heeft een vier dagen durende huisshow achter de rug. Van 8 tot en met 11 mei stonden de deuren van de Belgische meubelspecialist open voor retailers die meubelen verkopen en ondernemers die actief zijn op de projectmarkt en in de hospitalitybranche. Ook Wonen360 ging er een kijkje nemen.

De West-Vlaamse firma nam in maart jl. deel aan Maison&Objet. Omdat de beurs naar een latere datum werd verschoven liep het bedrijf heel wat ondernemers van meubelenzaken mis. Vandaar het idee om een huisshow te organiseren in de vestiging in Izegem die 7000m² groot is. Daar beschikt het over een moderne showroom van 1200m².

"Geheel volgens verwachting hadden we veel inschrijvers. We mochten veel klanten ontvangen", vertelt woordvoerster Priscilla De Bouvere. Het werd dus een geslaagd event, waarop tal van nieuwigheden werden getoond en bezoekers ook het lijvige Inspiration-boek met meer dan 200 nieuwe stoffen konden bewonderen.

Castle Line timmert al meer dan 45 jaar aan de weg. In 1976 begonnen Marc en Claire Vandecasteele een business in geweven manden. Inmiddels is het bedrijf al vele jaren gekend vanwege haar totaalaanbod aan meubelen voor zowel in- als outdoor. Castle Line wil vooral toegevoegde waarde creëren. Meubelen en interieurs met een extra touch dus, voor klanten die op zoek zijn naar stijlvolle kwaliteit. Daar slagen de Vlamingen zeker in.Priscilla De Bouvere leidt haar bezoek langs tal van nieuwigheden. Om te beginnen de nieuwe Zion-collectie, bestaande uit kasten en dressoirs (met opstaande rand rond de bovenkant) in de bekende zwarte en naturel kleuren. Grijs is nieuw. De slanke, zwarte pootjes zijn helemaal van deze tijd en geven de kasten een retrosfeer.

Vervolgens gaat het naar de eetkamerstoelen. "Die collectie loopt goed", zegt Priscilla. "Het assortiment is uitgebreid met een paar nieuwe modellen en drie gekende modellen werden voorzien van draaipoten en fijne metalen pootjes. De keuze in kleur en stoffen zijn groot.""Ook nieuw is sofa Vinz, verschillende modules zorgen ervoor dat je zowel losse als hoekopstellingen kan maken. Organische vormen zijn in, dat zie je ook terug in onze nieuwe collectie tafels zoals de Tosca, Eros en Dory, die voorzien zijn van een houten voet en een naturel blad."

Ook nieuw is de uittrekbare Pari tafel, die vrij eenvoudig van 1.80 naar 2.80 meter is te vergroten. Ook weer voorzien van een houten onderstel. 

De Alexi-collectie is uitgebreid met een vitrine. Verder is er een zwarte barkast, de Diva gelanceerd, die opvalt vanwege zijn openheid.Werkelijk prachtig is de nieuwe outdoorcollectie van Castle Line. Het is niet voor niets dat deze hoge ogen gooit onder klanten. De zwarte teak collectie is dan ook een succes te noemen. Deze is robuust met een verfijnde afwerking tot in de details. Duurzaamheid en prachtige details maken van deze meubels de perfecte aanvulling van uw buitenruimte. Naast de zwarte kleur is er nu ook een grijze variant bijgekomen.

Outdoor wordt steeds meer het verlengstuk van indoor. Castle Line biedt een uitgebreide keuze aan tafels, stoelen, loungesets en ligstoelen. "Wij hechten veel belang aan comfort en kwaliteit, zo wordt 'jouw tuin' een echte buitenkamer. We houden van unieke creaties en combinaties met duurzame materialen zoals teak, aluminium, polyethyleen en keramiek. Met Castle Line geniet je dus nóg intenser van je tuin."

Hospitalitybranche
De retailmarkt is voor Castle Line belangrijk, terwijl de hospitalitybranche groeiende is. In de prachtige showroom word je bij binnenkomst gelijk met de neus op de feiten gedrukt van wat er allemaal mogelijk is. Dat doen de Vlamingen goed.

Castle Line staat bekend om haar flexibliteit. "Dat is een van onze sterkste punten. We kunnen veel aanbieden, komen constant met vernieuwingen, stilstaan is geen optie", besluit Priscilla.Meer informatie:
Castle Line
Ambachtenstraat 47
8870 Izegem
www.castle-line.be 
info@castle-line.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven