Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ambachtelijke beddenatelier volledig afgebrand

"Soms wordt het uiterste van je gevraagd in het leven. Machteloosheid en verdriet ervaar je dan. Zo ontvingen we gisteren het bericht dat het ambachtelijke beddenatelier dat voor ons, onder onze specificatie, circulaire natuurlijke matrassen en circulaire boxprings maakt, volledig is afgebrand." Dat laat Marjolein Vaders, CEO en medeoprichter van Bedaffair weten op social media. "Gelukkig is niemand gewond geraakt, maar alle grondstoffen en machines zijn verloren. De impact en het effect van de enorme brand is erg groot."

Bedaffair is een innovatief Nederlands bedrijf dat geen funding ontvangt, noch een lening of krediet heeft. De hele groei, innovaties en ontwikkelingen zijn betaald uit eigen inkomsten.


Foto ter illustratie: © J A Sottolano | Dreamstime

Mooie en verdrietige momenten
"In mijn leven en 28 jaar ondernemerschap heb ik enorm mooie momenten en enorm verdrietige momenten beleefd", vervolgt Marjolein. "Ik heb genoten van de mooie momenten en deze ook gevierd. Doe jij dat ook? Want het vieren van mooie momenten doen we misschien wel te weinig in ons drukke leven.

Waar het de verdrietige momenten aangaat, heb ik best eens lichte paniek of wanhoop ervaren. Niet meer weten hoe nu verder. Dát vind ik de meest heftige ervaring. En ook dit zijn eigenlijk mooie momenten. Want juist deze momenten bieden kansen. Wanneer er een deur dicht gaat, opent er elders een andere deur", besluit Marjolein.

Bron: Marjolein Vaders

Publicatiedatum: