Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

SieMatic-première voor Milano Design Week: 'Spannende trip naar nieuwe stijlwereld'

Van 7 t/m 12 juni, tegelijkertijd met de belangrijkste internationale designbeurs Salone del Mobile / Eurocucina 2022 in Milaan, nodigt SieMatic keukenspecialisten, journalisten en interieurdesignliefhebbers van over de hele wereld uit in de SieMatic Monte Santo-showroom – voor een spannende trip naar een nieuwe stijlwereld. Een wereld die een inspirerende blik geeft in de toekomst van de luxueuze premiumkeukens van SieMatic. Dit wordt gedaan door middel van visionaire ontwerptaal gebaseerd op de eenvoud van geometrische vormen en de weelde van expressieve materialen. Op de toplocatie Porta Nuova vlakbij het centrum van Milaan transformeren we SieMatic Monte Santo in een mondiaal podium voor deze internationale première van innovatieve nieuwe producten en designconcepten.In de laatste jaren is de perceptie van luxe fundamenteel veranderd. Omdat door de keuzes die de huidige consumenten maken de lat steeds hoger wordt gelegd, ervaren we een nieuwe, evoluerende definitie van luxe. Dit concept van luxe gaat niet over oppervlakkige statussymbolen die klanten willen bezitten, maar juist veel meer over wie zij willen zijn. Ze willen geïnspireerd worden door merken en er zich toe aangetrokken voelen. Merken die ze helpen om hun eigen individualiteit uit te drukken. Maar dat is niet alles: consumenten wegen hun eigen waarden af met die van een merk voordat ze werkelijk in dialoog gaan met dat merk.

Deze veranderende, evoluerende wereld van luxe en levensstijl heeft SieMatic bewogen om een eigentijds keukenconcept te ontwikkelen dat klanten de mogelijkheid biedt om zich uit te drukken met de grootst mogelijke mate van individualiteit. Deze nieuwe lifestyle, met zijn visionaire vormentaal, combineert de eenvoud van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen tot een ervaring die alle zintuigen tegelijk aanspreekt. Het fascinerende samenspel van materiaal, vorm en kleur geeft de keuken een verbluffende aanwezigheid en laat hem tegelijkertijd opgaan in de omringende architectuur.Het nieuwe SieMatic-showroomconcept, dat zijn internationale première beleeft in Milaan, is een fascinerende ervaring en biedt een zeer zintuiglijk kijkje in de toekomst van SieMatic. Bezoekers die zich willen onderdompelen in de SieMatic lifestyles kunnen flaneren tussen inspiratiezones, met een overvloed aan stilistische elementen en materialen, en moderne, digitale communicatiezones. In deze creatieve sfeer kunnen klanten kennismaken met SieMatic en hun ware voorkeuren en wensen ontdekken. Aansluitend kunnen zij in samenspraak met een professionele ontwerper hun individuele en unieke keuken samenstellen.

De voorbereidingen bij SieMatic, zowel in het Duitse Löhne als in het Italiaanse Monte Santo, draaien inmiddels op volle toeren. Het SieMatic-beursteam kijkt ernaar uit om niet alleen talloze innovaties in Milaan te presenteren, maar ook en vooral om persoonlijk met onze internationale partners te spreken en weer te genieten van persoonlijk contact.

"Milaan is over de hele wereld beroemd als centrum voor mode en design, en de Salone del Mobile is het passende platform voor een echte reünie na zo'n lange tijd en alle uitdagingen waarmee we zijn geconfronteerd. We kijken er echt naar uit om de volgende stappen in de ontwikkeling van ons merk en onze producten te presenteren. Met een verbazingwekkende ontwerptaal die de weelde van expressieve materialen en de eenvoud van geometrische vormen combineert, is het ons een genoegen om een inspirerende blik te geven in de toekomst van SieMatic", André Backemeier, SieMatic Creative Director.

Openingstijden showroom 7 t/m 12 juni 2022:

  • 7 + 8 juni: 10.00 - 16.30 uur
  • 7 + 8 juni: 18.30 - 22.00 uur "VIP event – alleen op uitnodiging"
  • 9 t/m 11 juni: 10.00 - 21.00 uur
  • 12 juni: 10.00 - 17.00 uur

Persoonlijke afspraken op aanvraag en in overeenstemming met de in Milaan geldende Covid- regelgeving.

Meer informatie:
SieMatic Monte Santo
Viale Monte Santo 8
20124 Milaan
www.siematic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven