Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goedkoper dan een ‘traditionele’ telefooncentrale

Initeam komt met oplossing voor telewerken

Thuiswerk dat mogelijk wordt gemaakt door de aanwezigheid van telecommunicatieverbindingen, kortweg telewerken, is vandaag de dag erg populair. De opkomst van 'de nieuwe manier van werken' zorgt ervoor dat bedrijven op zoek gaan naar software om hen medewerkers te helpen zo productief mogelijk te blijven, terwijl ze in de huiskamer, thuisbureau of keuken werken.

Initeam, dat bedrijfssoftware levert voor organisaties actief in de meubel-, slaapcomfort- en interieursector, heeft hier een nieuwe oplossing voor. Cloudgebaseerde telefoonsoftware en -systemen zijn een belangrijk onderdeel van deze shift.


Foto ter illustratie: © Goodluz | Dreamstime.

VOIP-telefooncentrale
"Een tijdje geleden schakelden we intern over naar een nieuwe VOIP-telefooncentrale genaamd 3CX. Na een zeer positieve evaluatie, hebben we beslist om deze technologie ook op te nemen in onze dienstverlening", laat het Vlaamse bedrijf weten.

3CX
3CX heeft volgens Initeam een reeks aan voordelen. Zo is het eenvoudig te beheren, goedkoper dan een ‘traditionele’ telefooncentrale en niet meer gebonden aan een klassieke telefoon operator. Daarnaast kan het systeem geïntegreerd worden met Outlook kalender voor automatische statussen en ben je bereikbaar op elk toestel (computer, smartphone, tablet, etc.). Tenslotte is 3CX zo ingericht dat het flexibel is bij een organisatorische groei.

Meer informatie:
Initeam
Rijksweg 57
8870 Izegem
+32 (0)51 30 85 37
info@initeam.com
www.initeam.com

Publicatiedatum: