Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online bestemming voor liefhebbers van o.a. interieur en architectuur

Nieuw inspiratieplatform gelanceerd over wonen en werken

Binnenkijken achter de voordeur van de meest adembenemende huizen en werkplekken in onze hoofdstad? Vanaf deze maand kunnen liefhebbers van interieur, stijl en architectuur hun hart ophalen. Voor de ultieme inspiratie gaan op broersma.nl de visuele deuren open van de meest unieke panden in onze hoofdstad. Ook staat de site boordevol tips over verborgen parels en onontdekte plekken waar je moet zijn om je in de stad te vermaken of gewoon om je boodschappen te doen.



Werken en wonen vloeit steeds meer samen. Op werkplekken willen mensen zich thuis voelen en thuis moet er ook prettig gewerkt kunnen worden. Met als doel een optimale verbinding te creëren tussen mens, ruimte en omgeving lanceert onroerend goed connaisseur Broersma hét inspirerende online platform over werken & wonen en alles daar tussenin: broersma.nl.



Het aanbod
"Nergens zit je dichter op het vuur voor een blik in de meest bijzondere panden die de stad rijk is, dan op broersma.nl. Gefotografeerd met oog voor esthetiek, vind je hierop wekelijks een nieuw aanbod van de meest unieke objecten in onze hoofdstad. Bijzonder om hun architectuur, interieurontwerp en ligging. Ook lees je de verhalen achter deze ruimtes", aldus Broersma.



‘The Edit’
Om de beleving en inspiratie compleet te maken wordt het aanbod aangevuld met 'The Edit’, een onafhankelijk gecureerd online journal over de stad. Met onder andere unieke ‘binnenkijkers’, buurtgidsen met ‘must-visits’, een cultuuragenda, interieur- en architectuurnieuws én interviews met ondernemers over hun inspirerende werkomgeving.

Meer informatie:
Broersma
www.broersma.nl

Publicatiedatum: