Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Häfele presenteert zich met designmeubel en workshops bij Broeinest

Häfele heeft een naar eigen zeggen uniek designmeubel ontworpen voor Broeinest, de materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Het designmeubel is een inspirerend visitekaartje van Häfele: een blikvanger met verschillende types ledverlichting, stijlvolle en verrassende grepen en ruimtebesparend meubelbeslag. En met diverse voorbeelden van de drie basis openingswijzen van een meubel: draaien, uitklappen of schuiven. Zo kunnen interieurarchitecten, interieurbouwers en opdrachtgevers zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Häfele en nieuwe toepassingen leren kennen die helpen hun ontwerp optimaal tot leven te brengen.



Zelf ervaren en kennis vergroten
Broeinest telt inmiddels vier veel bezochte vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht en focust zich m.n. op interieurarchitecten. Reden voor Häfele om een samenwerking met Broeinest aan te gaan en in elke vestiging een net iets andere variant van het designmeubel te plaatsen.

Häfele verzorgt ook met regelmaat trainingen bij Broeinest, zoals bijv. de Workshop Meubelverlichting, waar Häfele interieurprofessionals laat zien wat verlichting kan doen voor je meubelontwerp, hoe gemakkelijk het aansluiten en inbouwen is en dat ook de draadloze connectiviteit een peulenschil is.



Inspiratie op een inspirerende plek
Broeinest is een plek voor inspiratie en Häfele doet daar met dit unieke designmeubel nog een schepje bovenop. Het meubel bevat een keur aan esthetische toepassingen en technische oplossingen. Bovendien zijn in het designmeubel handige displays verwerkt met praktische en inspirerende informatie.

Zo kunnen professionals direct zien en voelen hoe de verschillende Häfele producten hun ontwerp kunnen versterken. En welke - vaak ongekende - mogelijkheden er zijn om beslag of verlichting toe te passen. Zo krijgt elke professional in feite een inspirerende demonstratie-op-maat: het Häfele designmeubel nodigt uit om zelf op zoek te gaan naar nieuwe ideeën en creatieve effecten.

Nieuwsgierig geworden? Op elke vestiging van Broeinest zijn medewerkers die bezoekers graag te woord staan. Maak een afspraak op www.broeinest.nl

Meer informatie:
Häfele
www.hafele.nl

Publicatiedatum: