Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaar Zuiver Scholarship 2022 is bekend

Innovatie en productontwikkeling staan ​​bij Zuiver voorop. Zo werd in 2017 de Zuiver Scholarship geboren. Het concept is simpel: een student wordt voor een aantal weken bij een Zuiver-fabrikant geplaatst om een ​​product from scratch te ontwikkelen. Uiteindelijk wordt het ontwerp opgenomen in de Zuiver-collectie, die wereldwijd te koop is. Gisteren 10 mei is de winnaar bekend gemaakt: Sarah Roseman.



Sarah is een Canadese ontwerpster gevestigd in Nederland en studeerde in 2021 af aan de Design Academy Eindhoven. Ze is gepassioneerd over het creëren van een mooiere wereld. Met haar speelse en fantasierijke stukken wil ze een gevoel van vreugde oproepen. Ze is radicaal in haar materiaalkeuzes om duurzaamheid te bereiken door middel van unieke processen en nieuwe materialen. Als ontwerper en materiaalonderzoeker creëert ze materiële archieven die leiden tot het creëren van unieke objecten of om te gebruiken als alternatief voor de industrie.

Meer informatie:
Zuiver
www.zuiver.com

Publicatiedatum: