Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rebellenclub opent winkel in Amstelveen

Rebellenclub opent op 19 mei aanstaande een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel is een uitgebreide wooncollectie te vinden. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen.

In de winkel komen verschillende woonstijlen terug. Zo zit de winkel boordevol inspiratie en heten de stylistes bezoekers van harte welkom in het styling atelier. Hier kunnen klanten zelf banken, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils, vloerkleden en binnenkort ook tafels samenstellen.



Herkenbare uitstraling
Rebellenclub is zich ervan bewust dat de beleving uit meer bestaat dan service en kwaliteit, dat is terug te zien in de uitstraling van de winkel. Geïnspireerd door de winkel in Mall of The Netherlands ontwierp Anne de Lange de nieuwe winkel in Amstelveen. Omgeven door een palet aan rustige en naturel kleuren, gecombineerd met verschillende materialen.

Styliste Nikki Sloot verzorgde de laatste finishing touch. De winkel ziet er prachtig gestyled uit. "We hebben hard gewerkt aan een prachtig resultaat. Een mooie 4e locatie voor Rebellenclub waar we als team erg trots op zijn."



Meer informatie:
Rebellenclub
www.rebellenclub.com

Publicatiedatum: