Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

F. Ball stelt nieuwe Technisch Support Adviseur aan

De Britse fabrikant van egalines en vloerlijmen F. Ball and Co. heeft Kees-Jan van Eeren aangesteld als technisch support adviseur in Nederland. In zijn nieuwe rol geeft Kees-Jan deskundig technisch advies, training en support aan vloerenprofessionals, groothandels en retailers. Hij staat ze bij om het maximale uit de producten en het assortiment van F. Ball te halen. Bovendien biedt hij bij vragen over specifieke vloerinstallaties verwerkingsadvies op locatie.

Kees-Jan is vanaf zijn kinderjaren betrokken geweest bij de vloerenbranche toen zijn vader, ook een vloerenprofessional, hem de beginselen van vloervoorbereiding en vloerinstallaties bijbracht. Na 14 jaar als Korps Marinier, met diverse uitzendingen en plaatsingen over de hele wereld, startte Kees-Jan zijn eigen woning- en projectstofferingsbedrijf. Dit heeft hij de afgelopen 10 jaar gedaan, waarmee hij zijn expertise en ervaring op het gebied van vloeren uitbreidde.

Kees-Jan over zijn aanstelling: “Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring te gebruiken om vloerenprofessionals te inspireren. Vooral dat ze trots zijn op hun werk. Met de producten van F. Ball kunnen ze nog betere resultaten halen. In mijn vorige baan werkte ik exclusief met F. Ball en ik was er steeds van onder de indruk hoe goed doordacht het assortiment was. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de producten maakt het werk beslist gemakkelijker èn efficienter.”

Export business manager bij F. Ball, Jonathan Goold, voegt toe: “Kees-Jan heeft bewezen de hoogste eisen te stellen aan vloerinstallaties. Zijn ervaing en praktische kennis van de producten van F. Ball maken hem de ideale technische support adviseur.”

Zijn vrije tijd brengt Kees-Jan door met zijn twee kinderen, een dochter van 17 en een zoon van 15, en hij geniet van wandelen in de natuur, zwemmen en voetbal.

Kees-Jan is mobiel bereikbaar op 06-51299099 of per e-mail kjveeren@f-ball.nl  

Meer informatie:
F. Ball and Co.
www.f-ball.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven